Spor
  • 18.4.2021 11:02

Kerem 3. Lig’den geldi kahraman oldu

Erzincan’dan alınan genç Kerem yıldızlaştı. Süper Lig’deki gol sayısını 6’ya yükselten Kerem Aktürkoğlu, 1 de asist yaptı ve toplamda 7 gole direkt katkı sağladı.

Galatasaray’ın yaz transfer döneminde, geçen sezon 3. Lig’de mücadele eden 24Erzincanspor’dan transfer ettiği Kerem Aktürkoğlu, dün Göztepe karşısında attığı hat-trick yaparak yıldızlaştı. 19. dakikada durumu 1-1’e getiren golü atan genç futbolcu, ardından skoru 2-1’e getirdi ve ikinci yarıda da penaltıdan fileleri havalandırarak hat-trick yaptı. Kerem böylece sarı kırmızılılardaki toplam gol sayısını 6’ya yükseltti. 1 de asisti bulunan G.Saraylı orta saha, 7 gole direkt katkı sağladı.

iLKLERi BAŞARDI

Göztepe karşısında yıldızlaşan Kerem, bu sezon G.Saray’da birden fazla gol atan ilk yerli futbolcu olurken, sarı kırmızılılarda Aralık 2016’dan bu yana hat-trick yapan ilk yerli oyuncu olmayı da başardı. Aslan’da son olarak Yasin Öztekin, Aralık 2016’da Gaziantep maçında 3 gol attı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kerem, şu ifadeleri kullandı: “3 gol attım, bu nedenle çok mutluyum. Benim için güzel geçti maç. İnşallah her karşılaşmayı böyle kazanarak devam edersek Galatasaray, buralardan hep geri döndü ve yine döneceğini düşünüyoruz.

Güncellenme Tarihi : 18.4.2021 11:04

İLGİLİ HABERLER