Gündem
  • 2.4.2024 13:42

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray’a veda ediyor!

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adayı olarak yoluna devam eden Galatasaray, milli ara öncesi Kasımpaşa'yı mağlup etmiş ve 81 puana ulaşmıştı. Milli aranın ardından lige geri dönecek olan sarı-kırmızılılar, Hatayspor'u sahasında ağırlayacak. Bu sırada Galatasaray'da sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. İtalyan basını, takımın yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu'nun veda edeceğini ve yeni takımına imza atacağını duyurdu

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, milli ara öncesinde Kasımpaşa'ya konuk olmuş ve 4-3 galip ayrılmıştı.

Öte yandan gelecek sezonun transfer çalışmalarına da ağırlık veren Galatasaray'da sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı.

RÖPORTAJINDA MESAJI VERMİŞTİ

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, kulüp dergisine verdiği röportajda çok konuşulan ifadeler kullanmıştı.

Tecrübeli futbolcu, "Artık Avrupa'ya gitme zamanım geldi" diyerek ayrılığın ilk sinyallerini de taraftarlarına verdi.

Kerem Aktürkoğlu'nun bu sözleri yeni sezonda Galatasaray'da olmayacak diye yorumlanırken flaş bir haber de ortaya çıktı.

İşte son dakika transfer haberinin detayları…

Akşam'ın İtalyan basınından derlediği habere göre; Galatasaray'da forma giyen Kerem Aktürkoğlu için Serie A ekibi Roma devreye girdi.

Önümüzdeki yaz milli oyuncuyu kadrosuna katmayı planlayan Çizme ekibi, girişimlerine şimdiden başladı.

Transferin yeni sezon öncesi yaz transfer döneminde netlik kazanması bekleniyor.Sezon sonunda Kerem Aktürkoğlu için gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı alan sarı-kırmızılıların beklentisi ise büyük. Yönetim, milli oyuncu için en az 15 milyon Euro bekliyor.

Kerem Aktürkoğlu bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 45 resmi maça çıktı. Kerem bu karşılaşmalarda 14 gol ve 8 asistle takımına katkıda bulundu.

Güncellenme Tarihi : 2.4.2024 13:47

İLGİLİ HABERLER