Spor
  • 27.9.2021 01:06

Kerem Aktürkoğlu soyunma odasında yaşananları anlattı

Süper Lig'in 7. haftasında Göztepe karşısında 1-0 geriden gelerek 2-1 kazanan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, devre arasında soyunma odasında yaşananları anlattı.Karşılaşmanın devre arasında soyunma odasında yaptıkları konuşmada "Maçı çevireceğiz" dediklerini aktaran Kerem Aktürkoğlu, "Genç bir takımız. Güzel bir ortam ve ailesi havası var. Hepimiz yaşıtız. İlk yarı talihsiz bir gol yedik. İçeri girdik ve 'Bu maçı çevireceğiz' dedik. Coşkuyla ikinci yarıya başladık ve baskıyla galibiyeti alacağımızı Göztepe'ye hissettirdik. Taraftarımıza armağan olsun. İnşallah sezon sonu şampiyon oluruz." diye konuştu.

Fatih Terim ile taraftar arasında gerginlik!

Galatasaray-Göztepe maçına konuk ekibin attığı gol ve sonrasında yaşananlar damga vurdu. Teknik direktör Fatih Terim, golün ardından bir taraftarla tartıştı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da gerginlik çıktı.

Galatasaray ile Göztepe arasında oynanan Süper Lig'in 7. hafta maçında gergin anlar yaşandı.

HATA GOLÜ GETİRDİ

Mücadelenin 43. dakikasında Luyindama'nın kaptırdığı topta Ndiaye topu ağlarla buluşturdu ve Göztepe'yi öne geçiren golü kaydetti.

TARAFTAR İKİYE BÖLÜNDÜ

Golden hemen sonra tribündeki bir grup Luyindama'yı ıslıkladı. Bu hareketin ardından bazı taraftarlar da ıslıklayanlara tepki gösterdi.

Topu ayağına aldığında ıslıklanan tecrübeli oyuncuya arkadaşları moral vermeye çalıştı. Tribünler top kayıpları yapan Annholt'u da ıslıkladı.

MUSLERA'YA DA TEPKİ

Gol pozisyonunda kaleden açılmakta tereddüt eden ve vuruş esnasında ceza sahası dışında Fernando Muslera'ya da sosyal medyada tepki gösterildi. Bazı taraftarlar, Luyindama kadar Uruguaylı kalecinin hatalı olduğunu savundu.

DEVREDE KENARA ALINDI

Fatih Terim, ikinci yarı öncesinde golde hatası olan Christian Luyindama'yı ve Cezayirli Sofiane Feghouli'yi oyundan aldı.

FATİH TERİM İLE TARAFTAR ARASINDA GERGİNLİK

Ndiaye’nin golünden sonra Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, arka bölümündeki tribünden bir taraftarla kısa süreli münakaşaya girdi.

İdari menajer Mert Çetin araya girip yatıştırdı. Fatih Terim, devre arasının bitimi ile tünele girerken o bölüme doğru el işareti yaparak soyunma odasına gitti.

TAKIMI ÇAĞIRDILAR

Galatasaraylı taraftarlar, ilk yarının son düdüğüyle tüm takımı tribünlere çağırarak alkışladılar.

AANHOLT İLE GÖZTEPE KULÜBESİ ARASINDA ATIŞMA

Karşılaşmanın son dakikalarında ise Van Aanholt ile Göztepe yedek kulübesi arasında gerginlik çıktı. Hollandalı oyuncu, yaşananların ardından sarı kart gördü.

 

Güncellenme Tarihi : 27.9.2021 01:09

İLGİLİ HABERLER