Yaşam
  • 12.5.2021 22:29

Kerem Bürsin'den Hande itirafı: İlişkimizi hiç gizlemedik!

KAYNAK : MİLLİYET

Haklarında çıkan aşk dedikodularını her fırsatta reddetmelerine rağmen çıktıkları Maldivler tatilinde birbirlerine olan aşklarını ilan eden Hande Erçel (27) ile Kerem Bürsin (33), önceki akşam birlikte görüntülendi. İkili, ilişkileriyle ilgili açıklama yaptı.

Oynadıkları dizinin setine birlikte gelen Hande Erçel ve Kerem Bürsin, karşılarında bir anda gazetecileri görünce "Bize beş dakika müsaade edin, hemen geliyoruz" diyerek, karavana geçti.

Ardından basın mensuplarının karşısına çıkan Bürsin, ilişkileri hakkında ilk kez net konuştu. Birlikte çıktıkları Maldivler tatilinin çok güzel geçtiğini söyleyen oyuncu, "Her şey çok güzeldi. Moral depoladık. Şimdi işimizin başındayız. Senaryolar yazıldı. Önümüzdeki hafta çekimlere başlayacağız" diye konuştu.

Gazetecilerin, "Biz Hande Hanım'la ilişkinizi hep sorduk. Sizden net bir cevap alamadık. İlişkiniz ne zaman başladı?" sorusuna Bürsin, "Biz hiçbir zaman ilişkimizi gizlemedik. 'Zamanı gelince açıklarız' dedik..."

"Uzun süredir beraberiz. Her şey çok güzel gidiyor. En başından beri çok iyi anlaşan dost olduk. Arkadaş olduk. Sonra bir takım şeyler gelişti ve ilişkimiz başladı" cevabını verdi.

GÜZEL BİR KADINLA

"GÜZEL BİR KADINLA"

Öte yandan rol aldıkları dizinin sezon finali yapmasıyla soluğu Maldivler'de alan Kerem Bürsin ve Hande Erçel, tatilden yaptıkları aşk paylaşımlarıyla dikkat çekmişti.

Yakışıklı oyuncu, Hande Erçel'in bu pozunu, "Güzel bir yerde, güzel bir kadınla, güzel bir manzara..." notuyla paylaşarak, romantikliğini konuşturmuştu.

SERENAY OUT, HANDE IN

SERENAY OUT, HANDE IN

Sosyetik güzel Yasemin Özilhan, yakın arkadaşı Kerem Bürsin'in eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ile arasına mesafe koyup, yeni aşkı Hande Erçel'le samimiyeti ilerletmeye başlamıştı. Yasemin Özilhan, bir anlamda "Serenay out, Hande in" demişti.

Kerem Bürsin'in yeni sevgilisi Hande Erçel'le kısa bir süre önce tanışan Yasemin Özilhan, güzel oyuncuyu Instagram hesabından hemen takibe almıştı.

Hande Erçel de "Takibe takip" demiş ve sosyal medya hesabından sosyetik güzel Yasemin Özilhan'ı geri takip etmeye başlamıştı. Böylece Hande Erçel, rol arkadaşlığının ardından sevgili olduğu Kerem Bürsin'in ailesinden sonra şimdi de yakın dostlarından onay aldığını kanıtlamıştı.

Güncellenme Tarihi : 13.5.2021 00:41

İLGİLİ HABERLER