Dünya
  • 26.6.2004 20:46

KESK: ''ZİRVE GÜNÜ ALANLARA ÇIKACAĞIZ''

ANKARA - Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Genel Başkanı Sami Evren, NATO Zirvesi'nin başladığı gün işi gücü bırakıp alanlara çıkacaklarını belirterek, ''Onların yüreğine korku salacağız ve çekip gidecekler'' dedi.
     Çeşitli parti, sendika ve sivil toplum kuruluşlarınca Sıhhıye Meydanı'nda düzenlenen ''NATO Zirvesi'ni Protesto Mitingi''nde, bir grubun polis barikatını yarmaya çalışması ve polisin göz yaşartıcı gaz kullanarak grubu dağıtmasından sonra Evren, kürsüye çıkarak kısa bir konuşma yaptı.
     Evren, polisin gaz kullanmasını kınayarak, ''Onların gaz bombası varsa, bizim yüreğimiz, pankartlarımız var'' diye konuştu.
     ''Bakın Mahir, Deniz, pankartlardan bize bakıyor'' diye konuşan Evren, ''NATO'yu buradan kovacağız. Bu akşam, İstanbul'a hareket edeceğiz. NATO'nun toplandığı gün işi gücü bırakıp alanlara çıkacağız. Onların yüreğine korku salacağız ve çekip gidecekler'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:28

İLGİLİ HABERLER