KEVİN COSTNER'IN KONSER BİLETLERİ ELDE KALINCA SALONU BÖYLE KÜÇÜLTTÜLER!..
Ünlü Hollywood yıldızı Kevin Costner'ın İstanbul'daki konserine beklenen ilgi gösterilmedi. Costner'ı 3 bin kişilik salonda 2 bin kişi izledi.Ünlü Hollywood yıldızı Kevin Costner, Modern West adlı müzik grubuyla Türk hayranlarıyla buluştu. Yeşilköy'deki WOW Hotelleri ve Kongre Merkezi’ndeki konser öncesi sanatçının rol aldığı filmlerden fragmanlar ekrana yansıtıldı. Costner, izleyicileri şaşırtarak sahneye kulis yerine onların arasından çıkıp sevenleri ile tokalaştı. Oscarlı oyuncu, 'İstanbul ve Türkiye insanlık tarihi açısından çok önemli bir konuma sahip, burada olmaktan çok mutluyum' dedi. Ünlü yıldız konser boyunca barış çağrılarını tekrarlayıp, zafer işareti yapıp küresel ısınma ve savaş gibi güncel konulara da gönderme yaptı. Costner sahnede çoğunlukla kendisi ve grubu tarafından yapılan şarkıları seslendirdi.
BERABER COŞALIM MI?
Basın mensupların görüntü aldığı ilk üç şarkıda birinci parçasını Amerika'yı vuran Katrina Kasırgası'nın mağdurlarına, ikinci şarkısını Hollywood'a ünlü olmaya gelip kaybolan güzel ve yakışıklı bay ve bayanlara hediye eden ünlü yıldız, “Buraya Amerikan Rock'n Roll'u ile coşmaya geldik, siz de bize eşlik edin" dedi.
SALON PERDEYLE KÜÇÜLTÜLDÜ
Biletleri 100 ile 700 YTL arasında satılan konseri 3 bin kişilik salonda yaklaşık 2 bin kişi izledi. Çoğu bilet satılmadığı için elde kaldı. Hatta iddiaya göre konser alanı çok boş gözükmesin diye 3 bin kişilik salon perdelerle küçültüldü. Kevin Costner'ı izlemeye gelenler arasında Oya Başar, Demet Akalın, Oğuz Kayhan, Yonca Evcimik, Deniz ve Haluk Berdan, Gökhan Çarmıklı ve Siren Ertan gibi tanınmış isimler vardı.
BUGÜN
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:49