Spor
  • 14.8.2008 00:31

KEZMAN BİLMECESİ ÇÖZÜLEMİYOR...

Kezman'ın dün "Fransız Kulübüne gitmem artık çok zor" şeklindeki demecine rağmen, Paris Saint Germain'in iletişim direktörü Bruno Skropeta'nın bugün L'equipe Gazetesine yaptığı açıklama kafaları karıştırdı.
Bruno Skropeta, bu transferde hem Fenerbahçe, hem de Kezman ile her konuda anlaştıklarını iddia ederek, ''Biz tek bir isim üzerinde durmuyoruz, başka forvet opsiyonlarını da gözden geçiriyoruz. Bu yüzden Kezman ve Fenerbahçe ile yaptığımız anlaşma önümüzdeki üç hafta içinde geçerlilik kazanmayacak'' dedi.

PSG iletişim direktörünün bu açıklaması şaşkınlık yaratırken, Fenerbahçe yöneticiler böyle bir anlaşma yapmadıklarını ve Fransız kulübünün ''fiyat düşürme politikası''nın sonuç vermeyeceğini belirttiler. Fenerbahçe'nin Kezman'a karşılık Paris St. Germain'den istediği 5 milyon euroda kesinlikle indirime gitmeyi düşünmediği de ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 07:07

İLGİLİ HABERLER