Medya
  • 9.6.2023 10:31

Kılıçdaroğlu için çalışan Habertürk spikeri Kübra Par kovuldu

Seçim döneminde Kılıçdaroğlu'nan kazanması için adeta kendini siper eden Habertürk spikeri Kübra Par, kanaldan kovuldu. Her he kadar kendim ayrıldım dese de kanalın patronu medya grubundaki yazarlara siyasi yazı yazmasını yasaklamış programcıları da teker teker atmıştı.
Habertürk'ten ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Habertürk TV Programları Koordinatörü ve ünlü ekran yüzü Kürşad Oğuz'un kanalla yollarını ayırmasının ardından son olarak Habertürk'ün başarılı sunucusu Kübra Par da kanala veda etti. Par'ın Habertürk ayrılığının ardından kariyerine hangi kanalda devam edeceği de belli oldu.
Ciner Medya Grubu’nda seçim sonrası hareketlilik sürüyor. Habertürk’ün Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından kanalda siyasi tartışma programlarını bitirme kararı aldığı belirtilmişti. Bu kararın ardından Habertürk TV Programları Koordinatörü ve ünlü ekran yüzü Kürşad Oğuz kanal ile yollarını ayırmıştı.

Kanalda yaşanan ayrılıklara bugün bir isim daha eklendi. Habertürk TV’de Açık ve Net programını sunan  ekran yüzü Kübra Par, Ciner Medya Grubu ile yollarının ayrıldığını duyurdu. 

Habertürk'te yaşanılan yaprak dökümü devam ediyor..

Seçim dönemi CHP'ye pozitif anlamda yaptığı algılarla sık sık gündeme gelen Kübra Par, Habertürk'ten Kovuldu.

Kılıçdaroğlu kaybetti Fatih Altaylı kaybetti, Kübra par kaybetti Nagehan Alçı kaybetti Nihal Bengisu Karaca kaybetti.

Fatih Altaylı ve Kürşad Oğuz'dan sonra bir ayrılık haberi de Kübra Par'dan geldi..

Habertürk’e veda eden Kübra Par, son köşe yazısıyla okuyucularına veda etti.

Ertuğrul Özkök yazmış.. “… Serdar Turgut’un da işine son verildi. Nihal Bengisu Karaca, Kübra Par ve Kemal Öztürk’ün yazılarına da son verilmiş.  Oray Eğin artık bir gusto ve hayat yazarı olacakmış.  Nagehan Alçı’dan da siyaset dışı konularda gazetecilik yapması istenmiş…”

Hatırlayın HaberTürk canlı yayınında Hilmi Daşdemir “Kılıçdaroğlu HDP ve PKK’nın adayıdır” deyince Kübra Par’ın ses tonu mimiklerine iyi bakın.

Güncellenme Tarihi : 10.6.2023 02:29

İLGİLİ HABERLER