Gündem
  • 28.5.2023 21:30

Kılıçdaroğlu istifa edecek mi?.. Siyasi mevta

Kılıçdaroğlu'nun 12'nci hezimeti sonrasında Erdoğan Bay Bay Bay Kemal derken, CHP içerisinde muhalifler harekete geçti. Son iki yenilgi sonrası Ankara'da Kılıçdaroğlu'nun istifa edip etmeyeceği konuşuluyor.
Kılıçdaroğlu'nun ikinci turda da yaşadığı hezimet sonrası paylaşılan video gündem oldu: Güle güle sana bay bay Bay Kemal

ORTAKLAR ARASINDA DA KAVGA ÇIKTI

İYİ Parti resmi sonuçları bile beklemedi! 8 koalisyonda kavga başladı: Benden bu kadar...
Türkiye, Cumhurbaşkanı Seçimleri'nin ikinci turu için sandık başına gitti. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ilk turda olduğu gibi 2. tur seçimlerinde de rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'na açık ara fark attı ve tarihi bir zafer elde etti. İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan ise resmi sonuçların açıklanmasını beklemeden Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. 

Özkan, Twitter hesabından "Ronaldo ve Messi gibi iki futbolcuyu yedek kulübesinde bekleten teknik direktör suçlu.. Benden bu kadar…" paylaşımında bulunarak Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti. CHP'li Eren Erdem ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İYİ Partili İbrahim Özkan'a tepki gösterdi...

8'Lİ KOALİSYONDA KAVGA BAŞLADI

İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan ise resmi sonuçların açıklanmasını beklemeden Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Özkan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ronaldo ve Messi gibi iki futbolcuyu yedek kulübesinde bekleten teknik direktör suçlu.. Benden bu kadar… Bana da yakışan; Tebrikler Recep Tayyip Erdoğan…" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 28.5.2023 21:15

İLGİLİ HABERLER