Gündem
  • 7.9.2013 23:44

Kılıçdaroğlu ODTÜ için ne söyledi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eski Genel Başkan Deniz Baykal, Milletvekili Mehmet Ali Susam'ın kızı Gözde Susam ile Onur İnanç'ın düğününe katılmak için İzmir'e geldi.

Aynı uçakla gelen Kılıçdaroğlu ve Baykal'ı, Adnan Menderes Havalimanı'nda Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları ve partililer karşıladı.
Genel Başkan Kılıçdaroğlu, havalimanı çıkışında gazetecilerin sorularını cevapladı. Uçakta Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'le ilgili "Sarıgül zirvesi" yapıldığı iddialarına, "Efendim, o sizin zirveniz. Biz öyle bir şey görüşmedik daha." dedi.

Başkan Sarıgül'ün CHP'ye dönmek için dilekçe vermesiyle ilgili beklentileri olduğunun hatırlatılması üzerine ise, "Sizler yazıyorsunuz, ben de okuyorum. Bilgiyi sizlerden alıyoruz biz." karşılığını verdi.
ODTÜ'de yol yapımı sebebiyle yaşanan olayları da değerlendiren Genel Başkan Kılıçdaroğlu, "Bakın arkadaşlar, eğer kurallar yasalsa söylenecek bir şey yok ama yasaları zorlayacak işlemler yapılıyorsa bu doğru değil. Oradaki öğrencilerin duyarlılığını hepimizin dikkate alması gerekiyor, öncelikle hükümetin." şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:12

İLGİLİ HABERLER