Gündem
  • 26.4.2022 11:32

Kılıçdaroğlu'na Elektrik suikasti CHP içerisinden mi yapıldı

Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi CHp Liderinin parti içerisinden itibar suikastine uğradığını iddia etti.. Elektriği kesik diye götürüldüğü ailenin elektriğinin kesik olmadığı ortaya çıktıktan sonra Kılıçdaroğlu yalancı duruma düşmüştü.Kemal Kılıçdaroğlu’nun her eyleminde olduğu gibi yine yanlışlar doğrulara karıştı. Algı operasyonu ön plana çıktı.

SELVİ ŞÖYLE YAZDI

O nedenle tek tek anlatmak gerekti.

1- Kılıçdaroğlu’nun evinde elektrikler kesik. Kılıçdaroğlu elektrik faturasını ödemeyeceğini açıkladıktan 90 gün sonra evinin elektriği kesildi. Yani “evde elektrik var ama Kılıçdaroğlu yokmuş gibi yapmıyor”.

2- Kılıçdaroğlu, elektriği kesik olan vatandaşların sıkıntısına dikkat çekmek için 23 Nisan günü Ankara Keçiören’de Güllü Demir isimli vatandaşımızın evini ziyaret etti. Ona bir itiraz yok. Muhalefetin görevi vatandaşın sıkıntısını dile getirmektir. Çıkışta da çok duygusal bir açıklama yaptı. O da anlaşılabilirdi.

3- Enerji Bakanı Fatih Dönmez’in, “Sn. Kılıçdaroğlu o gece elektrikler gerçekten kesik miydi? Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz? Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün, o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız?” tweet’i üzerine ortalık karıştı.

İşte elektrik tartışmasını sonlandıracak tutanak

İŞTE BELGESİ

Şimdi tartışmaya nokta koyacak belgeyi yayınlıyorum. Başkent Elektrik’te borcundan dolayı elektrik kesilecekse de tutanak tutuluyor. Borcu ödenmişse, abonenin elektriği açılacaksa da tutanak tutuluyor. Kılıçdaroğlu’nun 4 aydır elektrikleri kesik diye açıkladığı Güllü Konca’nın (Demir) evinin elektriği ise 5 Nisan 2022 tarihinde açılmış. Yani 5 gün kesik kalmış. İşte açma tutanağının belgesi:

İşte elektrik tartışmasını sonlandıracak tutanak

KİM İSTİFA EDECEK

Bu tablo karşısında “Kim istifa edecek?” sorusunu sormuyorum. O siyasilerin bileceği iş.

Ama parti içinden birileri Kemal Kılıçdaroğlu’na bir tezgâh mı kurdu, diye düşünmeden de edemiyorum.

Sen ses getiren bir eylem yap. Kendini karanlığa hapset. Ancak elektriği kesik diye ziyaret ettiğin ailenin elektriğinin açık olduğu ortaya çıksın.

Kemal Bey, dikkat edin partinizin içinden birileri size oyun oynuyor olabilir.

Güncellenme Tarihi : 26.4.2022 11:44

İLGİLİ HABERLER