Gündem
  • 27.5.2023 12:00

Kılıçdaroğlu'ndan şok sözler.. Erdoğan'a oy verenler ahlaksızdır, AK Parti'ye oy vermek günahtır

Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turuna saatler kala çalışmalarını sürdüren muhalefet Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, AK Partili seçmenleri hedef alarak, "Samimimi bir Müslüman bu kadar büyük bir günaha girmez, girmemelidir zaten." ifadelerini kullandı.

28 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerine kısa bir süre kala 1. turda aldığı oy oranı nedeniyle paniğe kapılan Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan'a oy veren seçmenlere ağır hakaretler savurdu.

Türkiye'de tarihi seçim için son gün...

İlk tur heyecanının ardından, ikinci turda milyonlar bir kez daha rekor bir katılımla sandığa gitmeye hazırlanıyor.

Bu süreçte Cumhurbaşkanı adayları da son seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Öyle ki meydanlarda halk buluşmalarının yanı sıra sosyal medya ve televizyon ekranlarında da demeçler veriliyor.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da bu kapsamda seçime saatler kala FOX TV ekranlarına konuk oldu.

Burada seçime ilişkin mesajlar veren Kılıçdaroğlu, konuşmaları sırasında AK Partili seçmeni hedef aldı.

"Samimimi bir Müslüman bu kadar büyük bir günaha girmez"

Vatandaşları günahkar olmakla suçlayan muhalefet lideri şu ifadeleri kullandı:

Vatandaş sandığa giderken elini vicdanına koysun, oturup bir düşünsün. Dua ediyorsa, ettiği duanın ne anlama geldiğini bilsin. Hırsızlık yapana prim veremesin, kul hakkı yiyene prim vermesin, memleketin hali meydanda. 22 yılda memleketi bu hale getirdiler. Düzelen bütün dengeleri bozdular. Gidip hala Erdoğan'a oy verenler, yapmayın etmeyin günaha girmeyin. Samimimi bir Müslüman bu kadar büyük bir günaha girmez, girmemelidir zaten. Ahlaklı olmalı, erdemli olmalı herkes. Devletini düşünüyorsa, geleceğini düşünüyorsa, evlatlarını düşünüyorsa yeniden düşünmeli ve oyunu ona göre kullanmalı.

Güncellenme Tarihi : 27.5.2023 12:12

İLGİLİ HABERLER