KİLİT YÜZBAŞININ ORTAĞI CHP'Lİ ÇIKTI
Tekin'in yönetim kurulu üyesi olduğu Doğuş Faktoring'in yönetim kurulu üyelerinden olan Büyükşehir Belediye Meclis üyesi CHP'li Abdulkadir Çelik'le beraber çalıştığı belirlendi. Çelik, Tekin ile birlikte çalıştıklarını doğrularken, "Aynı şirkette beraber çalıştık. Fakat bu onun yaptıklarını tasvip ettiğim anlamına gelmiyor. Daha sonra şirketin yönetim kurulundan ayrıldım" dedi.
Bu arada, Danıştay saldırısının kilit isimlerinin 2003'te cenaze töreninde de bir araya geldiği ortaya çıktı. Almanya'da öldürülen uyuşturucu kaçakçı Ertuğrul Yılmaz'ın Kadıköy'deki cenaze törenine, Ayhan Parlak ile birlikte Sedat Peker, Veli Küçük ve İbrahim Şahin gibi isimlerin katıldığı belirlendi. Halen gözaltında bulunan Muzaffer Tekin ile yurt dışına kaçtığı tespit edilen Ayhan Parlak, 3 Nisan'da Hamburg'da öldürülen Ertuğrul Yılmaz'ın cenaze namazında bilikte saf tutmuşlar.
Danıştay saldırısının finansörü olarak aranan Ayhan Parlak'ın 1 Aralık 2005'te Kadıköy'de Glock marka ruhsatsız silahlarla yakalandığı, ancak araçtaki yakınlarının silahları üstlenmesi sayesinde serbest kaldığı da belirlendi.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:12