Medya
  • 5.12.2022 16:10

Kiralık katil pazarlığı!

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Nahit Şansal cinayetinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Nahit Şansal'ın şüpheli ölümünde kızı Sema Baysal'a kiralık katil tutulduğunu söyleyen Alpin Düzgüner, yayının ardından ifade vermek için Küçükçekmece Adliyesi'ne gitti. Savcı karşısına çıkan Alpin Düzgüner, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Düzgüner, adli kontrol şartıyla serbeste kalmasının ardından Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sema Baysal ile yüzleşti. Stüdyoda gergin anlar yaşandı. 

 

Son dakika! Kiralık katil pazarlığı! Müge Anlı’ya damga vuran anlar: Senin de cevap vereceğin çok şeyler var...

Faili meçhul olaylar ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

ALPİN DÜZGÜNER, İFADE VERMEK İÇİN ADLİYEYE GİTTİ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Nahit Şansal cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı.Nahit Şansal'ın şüpheli ölümünde kızı Sema Baysal'a kiralık katil tutulduğunu söyleyen Alpin Düzgüner, yayının ardından ifade vermek için Küçükçekmece Adliyesi'ne gitti.

"KİRALIK KATİL SUÇLAMASINI KESİNLİKLE KABUL ETMİYORUM"

Burada cumhuriyet savcısının talimatıyla polis noktasında gözaltına alınan Alpin Düzgüner, Firüzköy Polis Merkezi Amirliği'ne getirildi.Alpin Düzgüner, yaptığı açıklamada, "Ben üzerime atılan bu kiralık katil suçlamasını kesinlikle kabul etmiyorum. Üzerimden kaldırılmasını istiyorum" dedi.Sema Baysal kiralık katil iddiasıyla gözaltına alınan ismi teşhis amacıyla polis merkezine çağrıldı. 11 aydır ulaşamadığı isimle Müge Anlı sayesinde yüzleştiğini söyledi.

Sema Baysal, "Karakoldan telefon geldi. Şahsın teşhisi beni davet ettiler. Program aracılığıyla yaklaşık 11 aydır ortaya çıkmayan şahıs, 3. günde ortaya çıktı. Bu çok sevindirici diye düşünüyorum." dedi.

"İPEK'İN BİR FOTOĞRAFINI MI GÖRDÜ?"

Alpin Düzgüner'in doğruluktan uzak açıklamalarda bulunduğunu söyleyen Sema Baysal, birden fazla şüphe üzerinde duruyor.

Sema Baysal, "Yayın esnasında birkaç tane hatasını yakaladım. Birincisi yayına girdiğinde 'Bir kadına zarar verilecek, onun görüşmesini yapmak üzere yoldan alındım' dedi. İkincisinde de 'Ben İpek'i hiç tanımıyorum, bilmem.' dedi. Sonrasında da biz hastanede dayak yediğimizi anlattığımızda 'Yahu Semiha abla sen İpek'i döversin. Enine boyuna bir kadınsın' dedi. İpek'in şimdiye kadar bir fotoğrafını mı gördü? Sadece tek yaptıkları birbirlerini satıyorlar." dedi.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Firüzköy Polis Amirliği'ne ifade verdikten sonra yeniden ekibimize konuşan Sema Baysal, Alpin Düzgüner'den şikayetçi oldu. Baysal, "Ben bunu yapmadım ya da haberim yoktu. Tesadüfen oradaydım gibi yalanlarla hiç kimsenin aleti olmasınlar. Sonuna kadar babamın ölümünün arkasında olacağım.

"HEPSİ TEKER TEKER BU İŞİN GERÇEĞİNİ ANLATACAKLAR"

Sema Baysal, kendisi için kurulan ölüm randevusunun tüm detaylarının açığa çıkacağından oldukça emin. Baysal, "Hepsi teker teker bu işin gerçeğini anlatacaklar." dedi.Geceyi gözaltında geçiren Düzgün Alpiner, nöbetçi savcıya ifade vermek üzere Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. Alpin Düzgüner sağlık kontrollerinin ardından adliyeye getirildiği sırada Müge Anlı ekibine konuştu. Cinayet pazarlığında ilgisinin değil, bilgisinin olduğunu savundu.

SERBEST BIRAKILDI

Savcı karşısına çıkan Alpin Düzgüner, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güncellenme Tarihi : 5.12.2022 16:15

İLGİLİ HABERLER