Asayiş
  • 5.7.2007 17:14

KIZ ÇOCUKLARINA TACİZDE BULUNAN ÇOCUK KULÜBÜ KURUCUSUNA 6 YIL HAPİS

Konyaaltı sahilinde geçen yıl ağustos ayında, 15, 14 ve 12 yaşlarındaki üç kız çocuğunun kendilerine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etmeleri üzerine tutuklanan ve Antalya 7. Asliye Ceza Mahkemesinde "cinsel saldırı" suçlamasıyla yargılanan çocuk kulübü kurucusu M.E.Ç. (59), bugün yapılan karar duruşmasında yeniden hakim karşısına çıktı.
      Dava sürecinde 15 yaşındaki kız çocuğunun şikayetinden vazgeçtiği, diğer iki çocuğun ise cezalandırılmasını talep ettiği M.E.Ç. hakkındaki suçlamaları son savunmasında da kabul etmedi. M.E.Ç. iftiraya maruz kaldığını öne sürerek, beraatını talep etti.
      Mahkeme, ifadelerin ve savunmaların alınmasının ardından, verdiği kararda, M.E.Ç’yi, iki ayrı kız çocuğuna "cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle" 6 yıl hapis cezasına çarptırdı.
      Mahkeme, geçen yıl ağustos ayından bu yana tutuklu bulunan M.E.Ç’nin verilen cezanın infazını tutukluluk sürecinde doldurduğu gerekçesiyle, tahliyesine karar verdi.

 

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:37

İLGİLİ HABERLER