Asayiş
  • 28.10.2004 00:01

KIZ KARDEŞİNİ TEDAVİ ETTİRMEK İÇİN ESRAR SATARKEN YAKALANDI...

MUAMMER AY
SAMSUN  - Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin düzenlediği operasyonda, evinde esrarla birlikte yakalanan gencin, kanser hastası kız kardeşini tedavi ettirmek için bu yola başvurduğu iddia edildi.

 
Edinilen bilgiye göre, alınan bir istihbaratı değerlendiren Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin düzenlediği operasyonda toplam 4 kilo 600 gram esrarla birlikte yakalanarak gözaltına alınan Aydın Mercan (33), Yakup Şenlik (26) ve Şakir Cank'ın (26) polisteki sorguları tamamlandı. Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen Şakir Cank ve Yakup Şenlik, tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, Aydın Mercan ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 
Öte yandan, Çarşamba İlçesi'nin Turgutlu Köyü'ndeki evinde 3 kilo 100 gram esrarla birlikte yakalanan Şakir Cank'ın aslında esrar kullanmadığı belirtildi. Şakir Cank'ın Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yatan kanser hastası kız kardeşinin tedavi masraflarını karşılamak için esrar satmaya kalktığı iddia edildi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:10

İLGİLİ HABERLER