Asayiş
  • 6.1.2007 18:11

KIZKARDEŞİYLE BİRLİKTE ALEM YAPTIĞI ADAMI BIÇAKLADI

Eskişehir’de önceki akşam, Sultan Yılmaz (28), kız kardeşi Zeynep Yılmaz (20), birlikte yaşadığı 7 aylık ikiz çocuklarının babası Engin Akbıyık (33) ile kız kardeşinin sevgilisi taksi şoförü M. Kemal Çorbacı (25), bir restoranda içki içip eğlendi.

Restoran çıkışında Çorbacı’nın kullandığı takside de içki içmeye devam eden Sultan Yılmaz ile Engin Akbıyık arasında tartışma çıktı. İddiaya göre Sultan Yılmaz, yanında oturan Akbıyık’ı karnından 4 kez bıçakladı.

Hastanede gözaltı

Daha sonra Sultan Yılmaz, cep telefonundan 112’yi arayarak yardım istedi. Engin Akbıyık’la birlikte devlet hastanesine ambulansla gelen Sultan Yılmaz gözaltına alındı. Sultan Yılmaz, "Engin ile imam nikahlı olarak yaşıyoruz. 7 aylık ikiz çocuklarımız var. Birlikte içki içtik. Taksi içerisinde kendi kendini bıçakladı" dedi.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:13

İLGİLİ HABERLER