KOCAELİSPOR - İNTER MAÇINDA OLAY
İnter Bakü'nün 1-0 önde götürdüğü maçın 85. dakikasında birbirine giren futbolcular güçlükle ayrıldı.
Bu sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan ve geçtiğimiz Pazartesi günü Kartepe'ye çıkan Kocaelispor, hazırlık maçını aynı yerde 10 gündür kamp yapan İnter Bakü ile oynadı.
Karşılaşmanın 43. dakikasında Mehmetov'un attığı golle İnter Bakü 1-0 öne geçti. Azerbaycan'ı Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan ve ön eleme maçına hazırlanan İnter Bakü oyuncuları ile Kocaelisporlu oyuncular 85. dakikada birbirine girdi. Bu dakikada Taner'in sağ kanattan yaptığı atak İnter Bakü takımından ismailov'un tekmesiyle durduruldu. Tanerle başlayan tartışmaya daha sonra Serdar Topraktepe ve öteki oyuncular girince saha bir anda karıştı. Tekme ve yumrukların da konuştuğu kavga, iki takımın yönetici ve teknik adamlarının müdahalesiyle yaklaşık 5 dakika sonra yatıştırılabildi. Hakem daha sonra maçın kalan 5 dakikasını ise oynatmadı.
KADRO 28'E İNECEK
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kocaelispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, bir yandan transfere devam ederken bir yandan da mevcut kadrodan gönderilecek futbolcuların belirlendiğini belirterek, "Şu anda kadromuzda 32 oyuncu var. Bunu 28'e indireceğiz. Denenmeye gelen oyuncular da var. Burada Konyaspor ve Altay ile de hazırlık maçları yapıp tüm oyuncuların performanslarına bakacağız" dedi.
Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 07:58