Spor
  • 3.4.2011 12:22

KOCAMAN BU MAÇLA BEYİN YIKIYOR!

Geçen sezon 2-0 öndeyken 3-2 kaybettikleri ve şampiyonluğa malolan maçın rövanşını alıp hesabı kapatmak isteyen genç hoca, futbolcularının ‘beynini yıkıyor.’ Fikstürün en kritik dönemeci olarak gördüğü karşılaşma öncesi dün öğrencileriyle bir toplantı yapan başarılı çalıştırıcı, “Bursa’yı yenelim, önümüz açık” sözleriyle başladığı konuşmasını şöyle tamamladı:

“BİZ geçen sene şampiyonluğu son hafta değil, Kadıköy’de 2-0 öndeyken 3-2 yenildiğimiz Bursaspor maçında kaybettik. Aynı senaryonun tekrarlanmasını istemiyorum. O maçın intikamını almalısınız. Bursa’nın 9 puan geride olması onların şampiyonluk yarışından koptuklarını göstermez. Biz işimizi ciddiye alıp, seyircimizin önüne yenilmezlik serimizi sürdürmemiz lazım. Kazanarak hem Bursa’yı yarış dışında bırakalım hem de Türkiye’ye gerçek şampiyonun kim olduğunu gösterelim.”

ÖTE yandan ‘Maç Günlüğü’ kitapçığına da değerlendirmelerde bulunan Aykut Kocaman, “Oyuncularım bu maçın öneminin bilincinde. Bursaspor maçı bizim için şampiyonluk kilidini açacak anahtarlardan bir tanesi olacaktır. Sahada tüm gücümüzle mücadele ederken, bir taraftan da misafirimizi en iyi şekilde ağırlamak durumundayız.

‘AMAN?SAHAMIZ?KAPANMASIN’

ÇİRKİN ve kötü tezahürat nedeniyle ceza sınırında olan kulübümüze olası bir saha kapatma cezası gelmemesi için yine ’Küfür etme, ettirme’ sloganını hayata geçirmenizi istiyorum. Sabredin güzel günler yakın” ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 18:53

İLGİLİ HABERLER