
KOCAMI AYSUN'A YEDİRTMEM
Demet Akalın, 'Filmde çok tehlikeli kızlar oynuyordu.Yuvamı korumak için kocamın filmde oynamasına izin vermedim' dedi.
Ünlü sanatçı Demet Akalın eşi Oğuz Kayhan'a gelen film teklifine hemen itiraz etmiş. Akalın’a göre; film kadrosunda çok tehlikeli kızlar , özellikle de Aysun Kayacı varmış. Akalın'da kıskanç bir kadın olarak eşinin film çevirmesine izin vermemiş.
Israr etmişler
Yapımcı firma, Demet'in üç ay önce evlendiği işletmeci eşi Oğuz Kayhan'ı arayarak 'Gelin bu filmde oynayın. Bu rol tam size göre , size sinema da şöhretin kapısını ardına kadar açacak. Bu firsatı kaçırmayın!'diye ısrar etmişler.
Gerçek olur
Ancak yine devreye giren Demet Akalın olmuş. Akalın; 'Kardeşim siz benim mutlu yuvamı mı dağıtmak istiyorsunuz? Bu film çekimlerinde elektriklenmeler olur roller gerçeğe dönüşebilir. Bu yüzden Oğuz'a izin vermiyorum' demiş.