Asayiş
  • 4.8.2009 15:32

KOKOREÇ YÜZÜNDEN KAN AKTI

‘Bana niye ikram etmediniz’ dedi, 2 kişiyi bıçakla yaraladı

ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi'ndeki bir düğünde davetlilere ikram edilen kokoreçten kendisine verilmemesine kızan 48 yaşındaki Fahrettin Baydo, düğün bittikten sonra dehşet saçtı. Baydo, kokoreç verilmemesinden sorumlu tuttuğu kasabın sahibi CHP İlçe Yönetim Kurulu üyesi Uysal Yılmaz ve CHP eski İlçe Başkanı Sadık Gögüsgeren'i, İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde bıçakla yaraladı.

Dün gece, Bayramiç'te Hasan Karakuş ile Gamze Adalı'nın Muradiye Mahallesi'nde sokakta yapılan düğünde, kasap çırağı Kazım Kaya tarafından hazırlanan kokoreçler davetlilere dağıtılmaya başlandı. Kendilerine kokoreç verilmemesine kızan Fahrettin Baydo, arkadaşı 42 yaşındaki Taner Demir, düğün bittikten sonra kasap çırağı Kazım Kaya'yı aramaya başladı. Çırağın nerede olduğunu öğrenmek için kasabın sahibi Uysal Yılmaz'ın oturduğu eve giden ikili, iddiaya göre kapıya çıkan kasabın annesi Habibe Yılmaz'ı tartakladı. Üst katta oturan Uysal Yılmaz ise gürültüyü duyup aşağıya indi.

İkili ile kasap Uysal Yılmaz tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine olay yerine gelen polis, Baydo ile Demir'i ifadelerini almak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. İkili, yine ifade vermek için aynı yere gelen kasap Uysal Yılmaz ile kapıda bir kez daha karşılaşıp kavgaya tutuştu. Baydo, üzerindeki bıçakla kasap 34 yaşındaki Uysal Yılmaz'ı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde, koltuk altından ve göğsünden yaraladı. Uysal Yılmaz'ın yanında bulunan arkadaşı CHP eski İlçe Başkanı aynı yaştaki Sadık Göğüsgeren'i de karnından yaralayan Baydo, polis tarafından etkisiz hale getirildi. Yaralı Uysal Yılmaz ile Sadık Göğüsgeren, Bayramiç Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalelerinin ardından Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Uysal Yılmaz'ın hayati tehlikeyi atlatamadığı, Göğüsgeren'in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kasap çırağı Kazım Kaya, olay sonrası şaşkınlığını dile getirirken, düğünde kokoreçleri kendisinin hazırladığını, ancak servisin düğün sahibinin yakınları tarafından yapıldığını belirtti, “Benim olayda bir kastım söz konusu değil. Kokoreçleri ben dağıtmadım” dedi.

Demir ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Fahrettin Baydo ifadesinin ardından bugün Adliye'ye sevk edildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:56

İLGİLİ HABERLER