Dünya
  • 27.2.2024 01:00

Kolombiyalı ünlü işadamı 8 saniyede böyle öldürdü

Güvenlik kamerası Kolombiyalı işadamına düzenlenen suikastı sadece 8 saniyede belgeliyor! 

22 Şubat 2024 Perşembe günü, sosyal medyada geniş çapta yayılan, Kolombiyalı ünlü iş adamı Hernan Franco'nun profesyonel bir suikastçı silahıyla öldürülmesinin yalnızca 8 saniye süren korkunç anlarını belgeleyen korkunç bir video ortaya çıktı..

Kolombiyalı iş adamının yaşadığı binanın garajına kurulan güvenlik kamerasıyla belgelenen video klipte, katilin elinde silahla yıldırım hızıyla içeri girip, ardından da iş adamını takip ettiği anlar görülüyor. Arabasından yeni çıkmıştı ve onu silahla vurarak öldürmeden önce telefonla konuşuyordu.

Klibin sonunda sürücünün katili kovalamaya çalıştığı görülüyor ancak son derece hızlı bir şekilde kaçtıktan sonra onu yakalayamıyor.

Hernan Franco kimdir?

Kolombiya basınında çıkan haberlere göre Kolombiyalı işadamı, doktorların onu kurtaramaması üzerine hastanede son nefesini verdi.

Dev DIAN'ın eski yöneticisi, ülkede çok tanınan Oscar Franco Chari'nin kardeşi olmasıyla tanınan Hernan, aynı zamanda 2005-2009 yılları arasında Ulusal Vergi ve Gümrük Müdürlüğü'nün direktörlüğünü yaptı. Başkan Álvaro Uribe Vélez'in hükümeti.

Hernan Oscar'ın aynı zamanda model ve TV sunucusu Alejandra Isaza Velez ile de evli olduğu ve birlikte bir kız çocuğu sahibi olduğu biliniyor.

Yetkililer için heyecan verici bir roman

Şu anda suikasta kurban giden işadamı özel şirketlerde danışman olarak çalışıyordu ve basında çıkan haberlerde Hernan'ın öldürüldüğü gün pirinç şirketlerinden birinde ortaya çıkan bir dizi usulsüzlük hakkında rapor vermek için randevuya gideceği söyleniyor.

Yetkililere göre işadamı, yaptığı incelemede bulduğu bilgileri yayınlayacak. 

Bu konuyla ilgili olarak Bogotá Chari Metropolitan Polisi Komutanı Albay Juan Carlos Arévalo Rodríguez şunları söyledi: "Özel bir şirkette yaptıkları denetimde keşfettikleri bazı usulsüzlükleri bildirmek için randevusu vardı."

Güncellenme Tarihi : 27.2.2024 11:14

İLGİLİ HABERLER