Gündem
  • 17.3.2023 22:09

Kontrolden çıkan Can Ataklı Muharrem İnce'ye saldırdı

Gazeteci mi yoksa CHP sözcüsü mü? Kendileri gibi düşünmeyen herkese saldırıyorlar!

Gazeteci Can Ataklı, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’ye zehir zemberek sözlerle yüklendi. Ataklı; "Bu Muharrem'den bir cacık olmaz kardeşim. Bir gün söylediğini ertesi gün yalanlayan, hırs dolu, nereden ne kaynak aldığını bilemediğimiz bir adam." dedi. Ataklı’nın bu sözleri İsmail Saymaz, Fatih Portakal, Nevşin Mengü gibi CHP’ye yakınlığıyla bilinen sözde demokratik gazetecilerin kendileri gibi düşünmeyen siyasilere nasıl tahammül edemedikleri gerçeğini gözler önüne serdi.

Türkiye, 14 Mayıs'ta sandığa gidiyor. Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken siyaset arenasında heyecan da artıyor.

6'lı koalisyonun aylarca süren toplantı ve krizlerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkarma kararı aldı.

MUHARREM İNCE ADAYLIK KARARINI VERDİ

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, gazeteci Ahmet Hakan'a yaptığı açıklamada 14 Mayıs'taki seçimlerde adaylığının kesin olduğunu söyledi. İnce, "Sokaklardayım, sokağın nabzını tutuyorum. Evet, 'CHP'ye katıl' diyen var. Ama bir katıl diyen varsa, 'Sakın ha' diyen üç var. Sokakta en çok, "Yedi/sekiz cumhurbaşkanı yardımcısıyla nasıl yürüyecek bu iş?' cümlesini işitiyorum." ifadelerine yer verdi.

CAN ATAKLI: BU MUHARREM'DEN BİR CACIK OLMAZ

Gazeteci Can Ataklı, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'ye zehir zemberek sözlerle yüklendi.

Ataklı; "Bu Muharrem'den bir cacık olmaz kardeşim. Bir gün söylediğini ertesi gün yalanlayan, hırs dolu, nereden ne kaynak aldığını bilemediğimiz bir adam." dedi. FATİH PORTAKAL: HİÇ GÜVEN VEREN BİRİ DEĞİL

CHP'ye yakınlığıyla bilinen sözde tarafsız bir başka gazeteci Fatih Portakal da Muharrem İnce hakkında, "Şimdi böyleyse iktidara gelse ne olacak? Böyle siyasetçi olmamalı. Hiç güven veren biri değil Muharrem İnce. Böyle bir siyasetçinin olmaması gerekiyor. İnce gibi bir insanın bizi yönettiğini düşünün. Şimdi muhalefetteyken böyle! Acaba iktidara gelse ne olacak? İktidara geldiğinde demokrat bir yönetici olabilecek mi? değerlendirmesini yapmıştı.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2023 22:19

İLGİLİ HABERLER