KONYA - Konya-Aksaray çevre yolu hemzemin geçidinde yolcu treninin otomobile çarpması sonucu, 4 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
06 LGV 46 plakalı otomobil, saat 18.00 sıralarında Konya-Aksaray çevre yolu hemzemin geçidinde, kapanmak üzere olan bariyerin altından geçmeye çalıştı.
Bu sırada Konya-İstanbul seferini yapan 71319 sefer sayılı Meram Ekspresi, otomobile çarparak, yaklaşık 150 metre sürükledi.
Kazada, otomobilde bulunan 3 kişi olay yerinde, bir kişi de kaldırıldığı Konya Numune Hastanesi'nde öldü. Kazada ağır yaralanan 4 yaşlarındaki bir çocuk ise Konya Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Kaza sonucunda ölen 4 kişiden birinin, otomobil sürücüsü Doğan Akın (39) olduğu belirlenirken yetkililer, otomobilde ölen diğer 3 kişi ile yaralının kimliklerinin henüz tespit edilemediğini belirttiler.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 20:14