
'Köpek katili profesör' ucuz yırttı
'Çıtır' isimli köpeğin ölümüne neden olduğu için 'Köpek Katili profesör' olarak anılan İslam ve Müslüman düşmanı akademisyen Özlem Kumrular, hakim karşısına çıktı. Kumrular'ın davası eksiklerin giderilmesi sebebiyle ertelendi.
İslam düşmanı çıkışlarıyla tanınan akademisyen Özlem Kumrular, 'Çıtır'isimli köpeği yaşadığı apartmandan uzaklaştırarak ölüme neden olduğu iddiasıyla hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti Kumrular'ın savunmasının ardından dava eksiklerinin giderilmesi için mahkemeyi erteleme kararı aldı.
Mahalleli kulübe yaptırdı
İstanbul Beylerbeyi'ndeki Abdullah Ağa Hamamı Sokağı'nı mesken edinen 17 yaşındaki 'Çıtır' isimli köpek için Çelen Apartmanı sakinleri bahçede kulübe yaptırdı. Çıtır ise 28 Ağustos 2017'de ortadan kayboldu. Araştırmalar sonrası Çıtır'ın akademisyen Özlem Kumrular tarafından koma halindeyken hayvan barınağına bırakıldığı öğrenildi. Kısa bir zaman sonra ise Çıtır'ın öldüğü belirtildi.
Mahkemede savunma yaptı
Milli ve manevi değerlerimize düşmanlığını alenen belli eden tarihçi profesör Özlem Kumrular, dün hakim karşısına çıkarak savunmasını yaptı. Mahkemede uzun süre köpek katili olarak adlandırıldığını belirten Kumrular,"Kendisi yılın çok büyük bir bölümünü apartmanda geçirmemesine rağmen köpek yaz-kış her gün 3'üncü katta paspasın üzerinde yaşamaktaydı. Çıtır'ın üzerinden atlayarak dairemize ulaşmak durumunda kalıyorduk. Defalarca belediyeye başvuru yaptım. Bir cevap alınamadı."dedi.
Mahkeme ertelendi
Davayı açan Naile Karakaya'nın avukatından, "Bakıma muhtaç bir köpeğin yaşam alanından uzaklaştırılması mala zarar verme suçunu oluşturur. Apartmandaki problemler kimseye suç işleme hakkı vermez" açıklaması geldi. Dava, eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.
İslam düşmanı!
Akademisyen Kumrular, başta İslam olmak üzere Türk milletinin değerlerine karşı alenen düşmanlık yapıyor. Oda TV'ye verdiği bir röportajında 'İslam'ın kılıçla yayıldığı' herzesini söyleyen Kumrular, sosyal medya hesabından ahiret inancı taşıyan insanlarla alay ederek hakaretler yağdırıyor. İslam düşmanlığında tavan yapan Kumrular, 9 Eylül Üniversitesi'nde bulunan küçük bir mescidin yenilenmesinden bile rahatsız olmuştu. 15 Temmuz hain darbe girişiminde bile milletin yanında yer almayan akademisyen, kendi halkını karalayarak Batılıları yüceltmeyi tercih etmişti.
YENİ AKİT
Güncellenme Tarihi : 16.4.2019 11:57