Dünya
  • 8.6.2023 23:00

Köpekbalığı Rus turisti sahildekilerin bakışları altında parçalayıp yedi

Mısır Sahilinde Rus turistin Köpekbalığı Tarafından Yutulmasını Turistler İzledi..

Mısır'ın popüler tatil beldesi Hurghada'yı ziyaret eden turistler, kalabalık bir kumsala sadece birkaç metre uzaklıkta bir adamın bir köpekbalığı tarafından canlı canlı yenmesini izlediler.

Rus basınında yer alan haberlere göre olay , kurbanın Rus vatandaşı olduğunu söyleyen Dream Beach otelinin sahilinde meydana geldi .

Rusya'nın Hurgada Başkonsolosu Viktor Voropayev, ülkenin TASS haber ajansına ölümcül saldırının bugün meydana geldiğini söyledi.

Kurbanın 23 yaşındakiVladimir Popov olduğunu bildirdi.

Karşılaşmanın korkunç görüntüleri, köpekbalığının yüzgecinin yaklaştığı görülürken otel çalışanlarının yüzücülere sudan çıkmaları için bağırdığını gösteriyor.

Rus basınında çıkan haberlere göre, saldırı sırasında babası sahilde izliyordu ve Popov, köpekbalığından kurtulmaya çalışırken ona bağırmıştı.

Saldırıyı görüntüleyen bir tanığın "Artık onun kalıntılarını yiyor" dediği duyuluyor. Kısa bir süre sonra canavar onu tamamen suyun altına çekti.

Tanıklar, kurtarıcıların Popov'u kurtarmaya çalıştıklarını ancak oraya vardıklarında köpekbalığının onu çoktan yakaladığını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 9.6.2023 12:24

İLGİLİ HABERLER