Asayiş
  • 11.12.2023 16:00

Köpeklerin parçaladığı Turahan 5 gün sonra gözlerini açtı.. Bakın ne dedi

Tunahan Yılmaz’dan haber var! Sokak köpeklerinin saldırısına uğramıştı: İlk sözü o oldu!
Ankara'da 9 yaşındaki Tunahan Yılmaz, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Ağır yaralanan talihsiz çocuk, yoğun bakımda tedavi altına alındı. Türkiye'nin yüreğini yakan olayda, yeni bir gelişme yaşandı. 5 gündür yaşam savaşı veren Tunahan'ın sağlık durumu iyiye gitmeye başladı. İlk sözleri ise herkesi duygulandırdı…

Sokak köpeklerinin neden olduğu vahşet Türkiye'nin gündemine yerleşti. Ankara Keçiören'de okula giden 9 yaşındaki Tunahan Yılmaz, başıboş köpeklerin saldırısı nedeniyle ölümle burun buruna geldi.

Ağır yaralanan Tunahan Yılmaz, olayın ardından Hacettepe Üniversitesi Çocuk Hastanesi'ne sevk edildi.

TUNAHAN YILMAZ'IN DURUMU NASIL?

Hastanede yoğun bakım bölümünde tedavisine devam edilen Yılmaz'ın anne ve babası, evlatlarını yoğun bakım servisinde ziyaret ettiklerini ve durumunun gün geçtikçe daha iyiye gittiğini ifade etti.

İLK SÖZÜ BAKIN NE OLMUŞ

Tunahan Yılmaz'ın babası Halil Yılmaz, oğlunun doktor kontrolünde 1-2 dakikalık sürelerle makineden ayrıldığını ifade ederek, "Şu anda uyutulmuş vaziyette. Doktorlar, 'yeri gelecek bu süreleri artıracağız ve zamanla makineden ayıracağız' dediler.

Yoğun bakıma, çocuğumun yanına girdim. Doktor, 'bak kim geldi?' dedi. Orada dünya benim oldu. O durum vazgeçilmez, inanılmaz güzel bir şeydi. Benim çocuğum 'baba, anne ve abla' dedi. Bana yetti bu. İnşallah iyiye gidecek. Dualarını eksik etmeyen insanların yüreğine sağlık" dedi.

BEŞ GÜN SONRA GELEN GÜZEL HABER
Öte yandan, Baba Yılmaz, Tunahan'ın artık tepki verebildiğini belirterek, "Benim yüzde 1 umudum vardı. Bir umudu olan insanın evladı beşinci günde 'baba' dedi. O bana güç verdi" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 11.12.2023 16:04

İLGİLİ HABERLER