
KÖY KORUCUSU, 'UYGUNSUZ DURUMDA' YAKALADIĞI MUHTAR VE KADINI AYAKLARINDAN VURDU !
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde uygunsuz vaziyette yakalandıkları öne sürülen muhtar ve yanındaki kadın tartıştıkları köy korucusu tarafından tüfekle ayaklarından vurularak yaralandı.Alınan bilgiye göre, Kayı köyünün koruluğunda cinsel ilişkiye girdikleri iddia edilen Tavşanlı’ya bağlı bir köyün muhtarı K.K. (42) ile 2 çocuk annesi H.O. (28), köyün korucusu Mustafa Temel tarafından fark edildi.
Muhtar K.K. ve H.O, kendilerini uyaran Mustafa Temel ile tartışmaya başladı.
İddiaya göre, tartışmanın büyümesi üzerine Muhtar K.K, yanındaki tabancayı çıkarıp korucu Mustafa Temel’e doğrulttu. Mustafa Temel de tüfekle muhtar K.K. ve H.O’nun ayaklarına ateş etti. Ayaklarından yaralanan K.K. ve H.O. ilçedeki özel bir hastaneye müracaat etti.
Hastane polisine H.O’yu yaralı olarak yolda bulduğunu ve tedavi olması amacıyla hastaneye getirdiğini söyleyen muhtar K.K’nın ifadesini şüpheli bulan ve muhtarın da ayağında kan olduğunu fark eden emniyet güçleri soruşturma başlattı.
Bu sırada korucu Mustafa Temel’in 2 kişiyi ayağından yaraladığını öğrenen jandarma, olayı emniyet güçlerine bildirince, muhtar K.K. ile H.O’nun polisi yanıltmak amacıyla yanlış ifade verdikleri ortaya çıktı.
Muhtar K.K’nin otomobilinde yapılan aramada 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:15