Medya
  • 8.11.2022 21:00

Köy yerinde evli kadının ihanet mesajları Müge Anlı'yı çıldırttı

 Müge Anlı sinirlerine hakim olamadı! Ankara’da ocak söndüren ihanet: İhanet yazışmasını kabul etti

Son dakika haberleri: 23 yaşında bir çocuk babası olan Selim Yalçınkaya, Ankara Mamak'taki evinin garajında 11 Ağustos 2022 tarihinde başına sert bir cisimle vurularak öldürülmüş halde bulunmuştu. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Selim Yalçınkaya cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Canlı yayına konuk olan Selim Yalçınkaya'nın eski eşi Derya Hanım ihanet yazışmalarını kabul etti.

Müge Anlı sinirlerine hakim olamayarak "O mesajları okudununuz mu siz? Benim yayında okuyabileceğim mesajlar değil. Bir kadın başka bir erkekle yaptıklarını gidip kocasına bu şekilde anlatamaz." dedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Selim Yalçınkaya cinayetinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.23 yaşında, bir çocuk babası olan Selim Yalçınkaya, Ankara Mamak'taki evinin garajında, 11 Ağustos 2022 tarihinde başına sert bir cisimle vurularak öldürülmüş halde bulundu.

Ekinleri çuvallamak için girdiği garajda, ertesi gün Selim Yalçınkaya' dan haber alamayan Nasibe Hanım, sabah saat 08:00 civarlarında oğlunu aramaya başladığında garajın ışığının yandığını fark etti. Garaja doğru yönelen anne, yerde yatan Selim Yalçınkaya'nın cesedini 2 yaşındaki çocuğu ile birlikte buldu.

AĞIZLARI AÇIK BIRAKAN İDDİALAR PEŞ PEŞE GELDİ

Yaşadığı anın ve acının hala etkisinde olan anne Nasibe Hanım, oğlu Selim Yalçınkaya'nın katil ya da katillerinin bulunması için soluğu Müge Anlı'da aldı. Başarılı televizyoncu Müge Anlı, Selim Yalçınkaya cinayetini araştırmak için acılı aileyi dinledi, ağızları açık bırakan iddialar peş peşe geldi.

SON DAKİKA: Müge Anlı sinirlerine hakim olamadı! Ankara’da ocak söndüren ihanet: İhanet yazışmasını kabul etti

FOTOĞRAF : ANNESİ VE BABASIYLA BİRLİKTE ALDATAN EŞ

Selim Yalçınkaya'nın, ekinleri çuvallamak için girdiği garajında arkasından gelen kişi ya da kişiler tarafından başına vurularak öldürüldüğü açıklandı. Aile, oğullarının başını eski eşinin yaktığını iddia ediyor.

Selim Yalçınkaya'nın, cinayetten 7 ay önce boşandığı bilgini paylaşan aile, oğullarının evliliği boyunca ihanete uğradığını ifade etti. Oğullarını evliliği boyunca çok aldattığını iddia eden aile, babalarının da bu yüzden cezaevine girmesine neden olduğu iddia etti. Gelinin görüştüğü iddia edilen kişi ile baba arasında çıkan tartışmada gerilim tırmanınca olayın silahlı bir kavgaya dönüştüğü ileri sürüldü.

SON DAKİKA: Müge Anlı sinirlerine hakim olamadı! Ankara’da ocak söndüren ihanet: İhanet yazışmasını kabul etti

İHANET YAZIŞMALARINI KABUL ETTİ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Selim Yalçınkaya cinayetinde yeni bir gelişme daha yaşandı.

Canlı yayına konuk olan Selim Yalçınkaya'nın eski eşi Derya Hanım ihanet yazışmalarını kabul etti.

"CANLI YAYINDA OKUYABİLECEĞİM MESAJLAR DEĞİL"

Sinirlerine hakim olamayyan Müge Anlı ise şu ifadeleri kullandı:

"Mesaj diyorsun. Biz ne olduğunu anlamıyoruz. O mesajlar benim canlı yayında okuyabileceğim mesajlar değil. Bir insanın eşine böyle mesajlar atamaz dememin sebebi şu; Bazı şeyler konuşulmaz karı koca arasında diye…

Bir kadın başka bir erkekle yaptıklarını bu şekilde kocasına anlatamaz. İster boşan istersen 20 yıl önce boşan. 20 yıl önce boşandığın kocana da o adamla yaptıklarını bu şekilde anlatamazsın.

Eğer anlatıyorsan bir nedeni vardır. Ya git 'Bana bunları yapan adamı öldür' ya da 'O seni öldürsün…'

O mesajları okudunuz mu? Ben ortada bir insanım. Sizleri de onu da burada tanıdım. O mesajları bir erkeğe istiyorsan 20 yıl önce boşandığın adama yaz kabullenemez.Adam ölsün, bir şey değişmez. Senin kızın yazdıklarıyla her türlü delili verdi.Selim hayatta olsaydı, senin kızın çocuğunu da alamazdı. O mesajları gören aile hakimi çocuğu babasına verirdi."

 

 

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 10.11.2022 00:10

İLGİLİ HABERLER