Yaşam
  • 23.2.2005 00:15

KÖYLÜ VATANDAŞ EVİNİN DUVARINA ÇİZGİ ROMAN KAHRAMANLARINI YAPTI, İŞTE İLGİNÇ RESİMLER

KAYNAK : iha

İHSAN YILMAZ - AHMET YUKUŞ
DİYARBAKIR - Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde yaşayan Ömer Eryilmaz, köy evlerinin duvarlarına çizgi film kahramanlarının resmini çiziyor.


Silvan İlçesi'ne baglı İncesu Köyü'nde ikamet eden 24 yaşındaki Ömer Eryılmaz, oturduğu köydeki evlerin duvarlarını ünlü çizgi film kahramanlarının resimleriyle süsledi. Çizmekten büyük bir zevk aldığını belirten Eryılmaz, "Köyde ilkokulu okuduktan sonra okuma fırsatı bulamadım ve uzun yıllar büyük kentlerde inşaat işçisi olarak çalıştım. Küçükken en büyük hayalim ressam olmaktı.

 Resim yapmaya boş zamanlarımı değerlendirmek için yaptığım resimlerle başladım. Yapacağım resimlerin bir anlam taşıması için çocukların hayallerini süsleyen çizgi film kahramanların resimlerini yapmaya başladım. Çizgi film kahramanlarını çok seviyorum. Bu nedenle onlar üzerinde çalıştım. En büyük hayalim büyük kentlerde ressamlık yapmaktır" dedi.


 

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:09

İLGİLİ HABERLER