Gündem
  • 23.11.2022 13:39

Koyu CHP'li evsiz adam Erdoğan'a dua edip İmamoğlu'na beddua etti

Koyu CHP'li evsiz adamın "açız" diyenlere tavsiyeleri izlenme rekoru kırıyor: Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin

Ahsen TV adlı YouTube kanalının yaptığı sokak röportajındaki CHP'li evsiz adamın açıklamaları sosyal medyada izlenme rekorları kırdı.

Sokakta yaşayan ve kendisini sosyal demokrat olarak tanımlayan koyu CHP'li adam, "açız" diyenlere ders niteliğinde ifadeler kullandı.

İşte o sözler:

"AÇ KABADAYI OLMAZ"

"Kabadayıyım diyorsun, adam dövmeye kalkıyorsun, 'açım' diyorsun sonra. Aç kabadayı olmaz.

Valilikten ayda 200 lira yardım alıyorum. Parkta yatıyorum. Park soğuk olduğu zaman metrobüsler sabaha kadar çalışıyor. Beylükdüzü-Söğütlüçeşme 83 dakika git gel yapıyorum.

Oturarak uyuyorum. Eğer uyuyakalıyorsam, şoför arkadaşlar 'ağabey son durak' diyor, indiriyor.

"İBB'DEN 300 LİRA ALIYORDUM İMAMOĞLU YARDIMI KESTİ"

Büyükşehir belediyesi hani 'her şey güzel olacak'tı?  3 ayda Edirnekapı İBB'den 300 lira yardım alıyorum. Bu yardımı kesti İmamoğlu. Ve de koyu CHP'liyim. Sosyal demokratım. Hani 'her şey güzel olacak'tı? Benim yardımımı kestin.

BAŞKAN ERDOĞAN'A DUA ETTİ

Burada konuşayım. Allah Tayyip'i başımızdan eksik etmesin. Yemin ediyorum. Her gittiğim AKP belediyesinden üstüme başıma erzağıma yemeğime çorbama kadar Allah Kur'an çarpsın samimi konuşuyorum alıyorum.

CHP'Lİ ADAM: NE İMAMOĞLU YA

CHP'liyiz. Hani garibancıydı CHP? İmamoğlu yardımımı kesti. Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin. Ne İmamoğlu ya...

"AÇIZ" DİYENLERE DERS VERDİ

Halk diyor ki 'para yok.' Ne yok ağabey ya. Simitçinin elinde iPhone telefon var. Çocuklarımızın elinde 3 bin liralık telefon var. Nerede fakiriz ağabey ya. Para yok diyoruz ya. Ne fakiri ya. Şurada fakir göster bana ya. Devlet yardım ediyor. En büyük polis vicdandır.

İŞ BULAMAYANLARA TAVSİYE

Onlara tavsiye ediyorum. Çalışmıyorlar mı? Çalışmıyorlar. İş bulamıyorlar. Mendil satıyorum günde 50 lira yol buluyorumm İstanbul'un her yeri pazar. Bir ışıklarda takılıyorum. 'Kaç para mendil' diyor. 'Ağabey' diyorum gönlünde ne kopuyorsa. 50 lira veriyor. 2 lira veriyor. Samimi konuşuyorum...

Gençlere şunu tavsiye ediyorum; Hakikaten işsizlik var ama 'Açız' deme be oğlum. Kendini küçük düşürme. Kız arkadaşın yok mu? Duymayacak mı seni yani"

KAYNAK: HABER7

Güncellenme Tarihi : 23.11.2022 12:48

İLGİLİ HABERLER