Gündem
  • 28.9.2022 19:36

Küfürbaz Can Ataklı kendi sözlerini yalanladı, İYİ Parti'den sert tepki geldi

İYİ Parti'den Can Ataklı'ya sert tepki: Ağzını 'mal'a ile sıvasan yine nafile.

CHP yandaşı Can Ataklı, geride kalan gün, HDP ile birlikte görünmemeye çalışan İYİ Partililere küfretmişti. İlk olarak A Haber'in gündeme getirdiği gelişme sonrası İYİ Parti'den Ataklı'ya çok sert bir yanıt geldi. Ataklı'dan "kendisini bilmez, gazetecimsi edepsiz" olarak bahseden İYİ Partili Ümit Dikbayır, "Ağzını 'mal'a ile sıvasan yine nafile" ifadelerini kullandı.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, dün sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, HDP ile yan yana görünmemeye çalışan İYİ Partililere galiz şekilde küfretmişti.

"HDP ile iş birliği yapmayacaksanız, s.. gidin Tayyip Erdoğan'a oy verin" diyen Ataklı, kendisine yöneltilen eleştirileri, videoyu gündeme taşıyan A Haber üzerinden, "Ben böyle söylemedim" diyerek savuşturmaya çalışmıştı..

Videoya rağmen kendisinin böyle bir açıklama yapmadığını savunan Ataklı, İYİ Partilileri ikna edemedi..

CAN ATAKLIYA SERT TEPKİ: "AĞZINI 'MAL'A İLE SIVASAN YİNE NAFİLE"

Meral Akşener'in yeğeni olarak da bilinen İYİ Parti Mali İşler Başkanı, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, isim vermeden Ataklı'ya sert şekilde tepki gösterdi.

.

İTTİFAKI UNUTTU, "AYNI MASAYA OTURMAYIZ" DEDİ

2019 yerel seçimlerindeki ittifakı, HDP'li vekillerin kendileriyle ittifak yaptıklarını açıkladığı söylemleri görmezden gelen Dikbayır, sözlerinin devamında ise, "Hain terör örgütü pkk ile bağı olanlarla da aynı masaya oturmaz. Nokta!" dedi.

PKK ve HDP'yi savunmak için İYİ Partililere küfreden Can Ataklı panikledi! Söylediklerini inkar edip komik duruma düştü.

CHP yandaşı sözde gazeteci Can Ataklı, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, HDP ile yan yana görünmemeye çalışan İYİ Partililere galiz şekilde küfretti. Ağza alınmayacak sözlerinin devamında, Mersin'de PKK'lı teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıyı aklamaya çalışan Ataklı, "Kimse beni kandırmasın. Bugüne kadar böyle küstahça yapılan bir eylem yokken 'Birden bak PKK geldi' diyorlar. Aklımızla zekamızla oynamayın. Bu işin içinde bir şey var" diye konuştu..

HDP'Yİ AKLAYIP İYİ PARTİLİLERİ HEDEF ALDI: "ADAMLAR HAKLI"

İYİ Partililerin kompleksli ve ahmak olduğunu söyleyen Ataklı, "'Hiç kimse HDP ile iş birliği yap, onunla organik bağ kur, ortak hükümet kur' falan demiyor. HDP'nin de bakmayın öyle çıkıntı yaptığına… Adamlar haklı olarak da bakanlık da başbakanlık da cumhurbaşkanı da çıkarır. Teknik olarak doğru. HDP'lilerle de konuştum ben. Son izlenimlerimi de söyleyeyim hiç kimsenin derdi bakanlık vermezseniz destekmem vs. değil." diye konuştu.

HDP'nin geçtiğimiz yılın eylül ayında açıkladığı beyannameye vurgu yapan Ataklı, "11 tane maddesi var, bunların 9 tanesinde Türkiye'de anlaşmayacak kimse yok. 2 maddesinde ana dilde eğitim gibi tartışmalı konular var. Bunları direkt söylediğinizde rahatsız edebilir bir takım çevreleri ama oturup konuşulduğunda makul bir çözüm bulunabilir." dedi.

.

ATAKLI'DAN İYİ PARTİLİLERE: "O ZAMAN S**TİRİN GİDİN"

Ataklı, İYİ Partililere küfrettiği açıklamasının devamında, "Burada ahmakça, vay efendim HDP'nin olduğu yerde ben olmam diyenler var. E hadi s**tir git o zaman Tayyip Erdoğan'a ver." ifadelerini kullandı.

.

Güncellenme Tarihi : 28.9.2022 19:48

İLGİLİ HABERLER