
Kweuke: Sezon sonu kadar Ç.Rizespor'dayım
Çek Cumhuriyetinin Sparta Prag takımından geldiği Çaykur Rizespor'da 3'üncü sezonunda yeşil mavili forma altında 33 gole ulaşan Leonard Kweuke, devre arasında Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.
"SEZON SONUNA KADAR BURADAYIM"
Transfer işleri ile ilgilenmediğini, konuyu menajerinin takip ettiğini ifade eden Kweuke, "Çaykur Rizespor'un başarısı için çalışıyorum. Galatasaray'dan bana iletilmiş bir teklif yok. Sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor'dayım" ifadelerini kullandı.
"YAZILANLARI HAYRETLE OKUYORUM"
Kweuke transferi ile ilgili açıklamalarda bulunan teknik direktör Hikmet Karaman ise, "Bende yazılanları hayretle okuyorum. Mustafa Denizli ile ne zaman Kweuke konusunu konuştuğumu kendi kendime soruyorum. Sinan Gümüş'le ilgili yazılanlar var. Bu ben miyim diyorum. Böyle bir şey ne konuştum, ne de haberim var. Uzaktan yakından ilgisi yok. Birileri birşeyler yazıyor" diye konuştu.
Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:46