Medya
  • 11.10.2022 21:47

Laik Yobaz Metin Akpınar Erdoğan'a oy verenleri cahil ilan etti

Metin Akpınar'dan tartışma çıkartan sözler! "Bugün Türkiye cahil bir ülkedir"

Antalya'da düzenlenen Altın Portakal Film Festivali'ne katılan Metin Akpınar'ın yaptığı konuşma sosyal medyada tartışma çıkardı.

Metin Akpınar, AK Parti seçmenini cahil diyerek aşağıladı

59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali sona erdi.

Festival kapsamında ödül töreni öncesinde ise tiyatro sanatçısı Metin Akpınar, ‘Metin Akpınar ile Muhabbet' söyleşisine katıldı.Antalyalılarla bir araya gelen Akpınar'ın söyleşide yaptığı konuşmada güncel politik durumdan söz etti.

 "LAİKSİNİZ, KEMALİSTSİNİZ NE MUTLU BANA"

Akpınar, "Siz laiksinizdir, sekülersinizdir, pozitif bilimcisinizdir, Kemalistsinizdir ne mutlu bana... Ama bir de karşı tarafta kocaman yüzde 51 oy var. Bugün Türkiye cahil bir ülkedir.

"KARŞI TARAFTA YÜZDE 51 OY VAR, EĞİTİM SEVİYESİ İLKOKUL 5"

Ben necip Türk milletinin kararlarından ödü patlayan bir sanatçıyım. O yüzden onlar seçebiliyorlar. Niye? Eğitim seviyesi ortalama beşinci sınıf. Daha liseden mezun bile olamadık. O yüzden önce eğitim eğitim eğitim..." diye konuştu.

'ALTILI MASA KURTARICI OLACAK'
Akpınar 6'lı masa hakkında, "Yeniden parlamenter sisteme geçme kararında birleştiler. Ayrı düşünen partiler, ayrı programları olan, manifestoları olan insanlar bir araya geldiler bu iş için, artık sandık emniyeti seçimin emniyeti bakımından, sandık güvenliğini korumak anlamında anlaştılar tamam. Yok şimdi kim bakan olacak, kim Kültür Bakanı olacak, kim Başkan olacak, Başkan olur mu, olmaz mı, biz noteriz, noter değiliz, masadan kim kalkar, kalkarsa biz ne yaparız, dağılır mıyız?, birliğe devam mı ederiz, falan gibi şeyler basının çok üstünüze geldiği olaylardır. Bu taleplerde bulunmayın. 6'lı masadan ümidinizi kesmeyin. Kurtarıcı olacak" dedi.

SOSYAL MEDYADA AKPINAR'A TEPKİ

Söyleşiye ilişkin o görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Akpınar'ın sözleri tartışma çıkardı..

Güncellenme Tarihi : 12.10.2022 21:06

İLGİLİ HABERLER