Spor
  • 30.5.2015 18:05

Lig bitti Fenerbahçe uyandı

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında evinde Kasımpaşa'yı ağırlayan Fenerbahçe karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 34.haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Seyircilerin ilgi göstermediği mücadele sakin bir tempoda geçerken Fenerbahçe ikinci yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken iki ekip de tehlikeli pozisyon yaratmakta güçlük çekti ve ilk 45 dakika 0-0 sona erdi. İkinci yarıda önce Emre arından Alper ile rakip ağları havalandıran Fenerbahçe sezonu galibiyetle kapattı.

Maçtan dakikalar;

FENERBAHÇE GOLE YAKLAŞTI: Sol kanattan gelen pasta ceza sahasında topla buluşan Alper Kuyt'a indirdi, Kuyt'un pasında Diego kaleyi düşündü ama Kasımpaşa savunması topun kaleye gitmesini engelledi.

DIEGO SERT VURDU: Ceza sahası dışında topla buluşan Diego sert bir şut çıkardı ama top direğin dibinden auta gitti.

KASIMPAŞA GOLE YAKLAŞTI: Ceza sahası içinde topla buluşan Eren Mert Günok ile karşı karşıya kaldı topu içerideki arkadaşına çevirdi ama Kadlec son anda önledi.

İLK YARI SONUCU: Fenerbahçe 0-0 Kasımpaşa

FENERBAHÇE GOLE YAKLAŞTI: Alper Potuk çalımlarla ceza sahasına girdi kaleyi düşündü ama İsveçli kaleci gole izin vermedi.

KASIMPAŞA KONTRA ATAKLA GELDİ: Fenerbahçe'nin atağından sonra kontra atağa çıkan Kasımpaşa'da Eren Derdiyok ceza sahasında müsait durumda topla buluştu fakat çok kötü bir vuruş yaptı.

GOOLL!! 72’ Emre'nin yaklaşık 25 metreden kullandığı serbest vuruşta top ağlara gitti, harika bir gol!

ERHAN ÇİZGİDEN ÇIKARDI: Fenerbahçe çok etkili geldi, sağ kanattan gelişen atakta Gökhan Gönül topu ceza sahası içerisindeki Diego'ya aktardı. Müsait durumdaki Diego köşeye doğru vurdu fakat Erhan topu çizgiden çıkardı.

GOOLL!! 82’ Alper Potuk durumu 2-0 yaptı. Ceza sahası içinde topla buluşan Sow topu kafayla Alper'e indirdi. Müsait durumdaki Alper rakip ağları havalandırdı.

KUYT FENERBAHÇE MACERASINI TAMAMLADI: Kuyt yerini Caner Koca'ya bırakıyor. Fenerbahçeli oyuncular takımdan ayrılacak olan Kuyt'ı alkışlıyor.

MAÇ SONUCU: Fenerbahçe karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı ve sezonu galibiyetle kapattı.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:08

İLGİLİ HABERLER