Dünya
  • 30.6.2007 01:01

LONDRA'DAKİ PATLAYICI YÜKLÜ ARAÇLARLA İLGİLİ SON DAKİKA AÇIKLAMASI!..

Londra Emniyet Müdür Yardımcısı ve Scotland Yard Terörle Mücadele Birim Başkanı Peter Clarke, Londra'nın merkezinde bulunan patlayıcı yüklü 2 otomobilin birbiriyle bağlantılı olduğunu bildirdi.
      Patlayıcı yüklü ikinci Mercedes aracın bulunmasının ardından bugün bir kez daha açıklama yapan Peter Clarke, ikinci aracın bulunduğu yere ilki gibi sabahın ilk saatlerinde park edildiğinin anlaşıldığını söyledi.
      Clarke, ilk araçla aynı türde patlayıcıyla yüklü olan bu ikinci araç üzerinde uzman polislerin incelemelerde bulunduklarını bildirdi.
      Londra Metropolitan Polis Örgütü olarak kamuoyunu korumaya kararlı olduklarını, bu yönde her türlü önlemin alındığını ve her iki olayın da büyük tehlike arzettiğini vurgulayan Clarke, Londra halkından uyanık olmalarını ve kuşkulu buldukları her aracı ya da durumu polisin acil yardım hattına bildirmelerini istedi.
      Bu arada polisin, Londra merkezine giren araçların giriş ücreti ödeyip ödemediklerini kontrol ettikleri, merkez girişindeki türlü noktalara konulan kameraları ve tüm kapalı devre kameraların görüntülerini incelemeye başladıkları bildirildi.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:47

İLGİLİ HABERLER