KAYNAK : Haber Vitrini
Lorant, maça yedek başlayınca konsantre olamadığını söyleyen Brezilyalı golcüye sert çıktı: ‘‘Washington, oyuncu değişikliğini öğrenemediyse, bunu öğrenmesi gerekir. Takımda kimin, ne zaman oynayacağına ben karar veririm.’’
F.Bahçe Teknik Direktörü Werner Lorant, Kocaelispor ile önemli bir maç yapacaklarını vurgulayarak, ‘‘Hiç kimse bu maçı şimdiden kazandığımızı düşünmesin’’ dedi. Şu anda yalnızca Kocaelispor'u düşündüğünü anlatan Alman hoca, ‘‘G.Saray ve Beşiktaş'ın ne yaptığı beni ilgilendirmiyor. Başka bir takım kaybettiği zaman sevinmiyorum, ben yitirdiğimde sevinen antrenörü ben de istemezdim’’ dedi.
Lorant, bir gazetecinin, ‘‘Washington maça yedek başlayınca konsantre olamadığını söylüyor. Siz ne diyorsunuz?’’ sorusuna sert bir üslupla yanıt vererek, ‘‘Washington, oyuncu değişikliğini öğrenemediyse, bunu öğrenmesi gerekiyor. O'nun gol atabildiğini hepimiz biliyoruz, çok sayıda pozisyonu değerlendiremediğini de gördük. Takımda kimin, ne zaman oynayacağına ben karar veririm’’ dedi.
Takımının Avrupa kupalarından elenmesini hazmedemediğini de belirten Alman hoca sözlerini şöyle tamamladı: ‘‘Çok daha iyi olmamız gerekirdi. Artık tüm ağırlığımızı lige ve Türkiye Kupası'na vereceğiz. Çıkış gösteren oyuncularım var. Cem Karaca ve Tuncay başta olmak üzere genç oyuncularımın performansı beni umutlandırıyor.’’
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 18:44