Spor
  • 3.10.2009 11:48

LOSKO NE KADAR YOK!..

CSKA Moskova maçında yarım saat oyunda kalabilen, yapılan kontrollerde sağ ayak fibula kemiği kırılan Holosko dün ameliyat oldu. Slovak futbolcunun tedavisinin iki aya yakın süreceği ifade edildi

Maslak Acıbadem Hastanesi’nde ameliyat olan Holosko’nun 2 gün sonra taburcu edileceği, tedavisinin 2 aya yakın devam edeceği ve bu süreçte fizik tedavilerinin gerçekleştirileceği bildirildi.
Maçta, darbeyi aldığı anda ayağının kırıldığını hissettiğini söyleyen siyah-beyazlı oyuncu, “Ayağımda sertlik olduğunu hissettim. Sonra şişme başladı. Sadece ödem ve şişlik diye düşündük. Fibula kemiğinin kırık olduğunu MR sonucu anladık. Şampiyonlar Ligi’nde oynamak en büyük isteğimdi. En kısa sürede iyileşip takımıma dönmek istiyorum” dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 14:47

İLGİLİ HABERLER