Spor
  • 31.1.2016 01:52

Maç sırasında Fenerbahçe'den şok açıklama

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "Türkiye Kupası'ndan zarar ediyoruz" açıklamasının ardından sarı lacivertli kulüp Kayserispor maçına gelen seyirci sayısına açıkladı ve kibarca 'zarar ediyoruz' imasında bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dün sabahki Yüksek Divan Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, Ziraat Türkiye Kupası'nın kendilerine yarardan çok zarar getirdiğini ifade etmişti. Taraftarların kupaya ilgi göstermediğini ve yayın gelirlerinin yetersiz olduğunu ifade eden Yıldırım, Futbol Federasyonu'na, "Ya bu kupayı kaldırın ya da parayı artırın" çağrısında bulundu.Aziz Yıldırım'ın bu sözleri sıcaklığını korurken, Kayserispor maçı sırasında kulübün internet sitesinden sıradışı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, karşılaşmaya gelen seyirci sayısı belirtilerek kibarca 'zarar ettik' iması yapıldı. İşte o açıklama:

"30 Ocak 2016 Cumartesi günü (Bugün), Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan Fenerbahçe - Kayserispor  Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu karşılaşmasına 11413 kombineli taraftarımız, 703 biletli taraftarımız ve 5 misafir takım taraftarı giriş yapmıştır.

Öte yandan, bahse konu müsabakanın güvenliği için İstanbul Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından 700 Özel Güvenlik ve 941 polis görevlendirilmiştir."

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:27

İLGİLİ HABERLER