Spor
  • 27.4.2007 00:30

MAÇTAN SONRA ORTALIK KARIŞTI!.. RICARDINHO İLE AURELIO YUMRUKLAŞTI

İSMAİL KAMİT
İSTANBUL  - Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından Fenerbahçe'nin Brezilya asıllı futbolcusu Mehmet Aurelio ile Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Ricardinho yumruk yumruğa kavga etti.


Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçın ardından stattan çıkmak için takım otobüsüne doğru ilerleyen Ricardinho ile Mehmet Aurelio, sözlü tartışmanın ardından yumruklaşmaya başladı.

İki futbolcu arasındaki kavgaya önce siyah-beyazlı yöneticiler, ardından çevik kuvvetleri müdahale etti. Takım otobüslerinin önünde yaşanan kavgayı görüntülemek isteyen basın mensuplarını çevik kuvvet ekipleri engellemeye çalışınca, bu defa polis ile basın mensupları arasında arbede yaşandı.

Siyah-beyazlıfutbolcular, kavganın önlenmesinin ardından takım otobüslerine binerek stattan ayrıldı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:44

İLGİLİ HABERLER