KAYNAK : Haber Vitrini
İSTANBUL - İstanbul ve Hatay'da öldürme, yaralama, gasp ve adam kaçırma olaylarına karıştıkları belirlenen çete
üyeleriyle ilişkisi olduğu ileri sürülen ve bir süre önce açığa alınan Hatay Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Ocak tutuklandı.
Hatay'da Terörle Mücadele Şubesi'nden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı iken açığa alınan Ocak, İstanbul DGM'ye gelerek soruşturmayı yürüten DGM Savcısı Abdülaziz Özatlan'a ifade verdi.
Tutuklanması talebiyle Nöbetçi 3 No'lu DGM'ye sevk edilen Ocak, ''Çıkar Amaçlı Suç Örgütleriyle Mücadele Kanunu'na muhalefet'' ve ''Görevi kötüye kullanmak'' suçlarından tutuklandı.
İstanbul'da bu ayın başında düzenlenen operasyonda İstanbul ve Hatay'da öldürme, yaralama, gasp ve adam kaçırma olaylarına karıştıkları belirlenen çete üyesi 10 kişi, 2 adet kalaşnikof, 2 adet av tüfeği ve 2 tabancayla yakalanmıştı.
Hatay Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Ocak'ın da bu kişilerle ilişkisi olduğu ileri sürülmüştü. Ocak bu iddialar üzerine bir süre önce açığa alınmıştı.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 16:30