Asayiş
  • 28.10.2022 16:03

Mafya suikastında sır perdesi aralandı!

İstanbul Ataşehir'de caddede arkadaşlarıyla yürürken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden kişinin Azerbaycanlı Elnur Gasımov olduğu ortaya çıktı. Gasımov'un suç örgütleri arasındaki hesaplaşmaya kurban gittiği öne sürüldü. Hayatını kaybeden Gasımov'un 2016 yılında 65 kurşunla öldürülen Azerbaycanlı suç örgütü lideri Rövşen Canıyev'e yakın bir isim olduğu iddia edildi.

Son dakika: Mafya suikastında sır perdesi aralandı! Sokak ortasında infaz edilmişti

Ataşehir Örnek Mahallesi Ercüment Batanay Caddesi üzerinde geçtiğimiz Çarşamba günü 17.15 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşlarıyla birlikte cadde üzerinde yürümekte olan Azerbaycanlı Elnur Gasımov'a otomobilden ateş açıldı.Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden kişi kan içinde yere düşerken saldırganlar olay yerinden kaçtı. Yaralı Gasımov, yanında yürüyüşe çıktığı arkadaşları tarafından kendisine ait zırhlı cipine konularak hemen hastaneye götürüldü. Gasımov burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Son dakika: Mafya suikastında sır perdesi aralandı! Sokak ortasında infaz edilmişti

SPOR YAPARKEN GELİP SALDIRDILAR

Konuyla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri Gasımov ile yürüyüş yapan arkadaşlarının ifadelerine başvurdu. İfadesinde yürüyüş yaparken yanlarına bir araç geldiğini ve ateş açıldığını belirtti. Kendilerinin silah kullanmadıklarını söylediler.Ayrıca Elnur Gasımov'un 1 yıldır İstanbul'da olduğunu ve turistik amaçlı olarak kaldıkları sitede her gün yaptıkları spor yürüyüşüne çıktıklarını öne sürdü. Yapılan incelemelerde Gasımov'un en son Haziran ayında İstanbul'a giriş yaptığını belirledi.

SUÇ ÖRGÜTLERİ ÇIKTI

Saldırganları yakalamak için bölgedeki tüm kamera kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri cinayetin ardından suç örgütü üyelerinin çıkabileceğini değerlendirdi. Dosyanın Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne devredildiği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 28.10.2022 16:10

İLGİLİ HABERLER