Asayiş
  • 30.10.2021 00:42

Magandalıkta sınır tanımıyoruz!.. Memleket böylesini görmedi...

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde asker konvoyunda otomobilin sürücü koltuğunu terk ederek tavan kısmına oturan ve çalan müzik eşliğinde oynayan genç "bu kadarına da pes" dedirtti.

Arifiye ilçesinde bu kadarı da olmaz dedirten görüntüler asker konvoyunda çekildi. Konvoyda seyir halinde olan otomobilin sürücüsü, direksiyonu bırakarak aracın dışına çıktı. İlerleyen aracın dışında çalan müzik eşliğinde oynamaya başlayan genç, bir süre sonra otomobilin tavan kısmına oturdu. Yaptığı hareketler ile hem kendi canını hem de diğer sürücülerin canını tehlikeye atan gencin duyarsız hareketi ise konvoyda ilerlemekte olan bir kişi tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

Trafiği tehlikeye atan ve adeta ölüme meydan okuyan genç sürücü bu anları sosyal medya hesabı üzerinden de paylaştı. Görüntülerde ilerleyen aracın sürücü koltuğundan dışarıya çıkan gencin müzik eşliğinde oynadığı anlar yer aldı.

EHLİYETİNE EL KONULDU

Görüntüler sonrasında Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri harekete geçti. Ekipler tespit ettiği sürücü G.K.'ye 47/1/d (Trafik güvenliğini tehlikeye sokma) ve 73/A (Araçları, kamunun rahat ve huzurunu bozacak veya kişilere zarar verecek şekilde saygısızca sürmek) maddelerinden trafik cezası yazarak ehliyetine el koydu.
Öte yandan, para cezası yazılan ve ehliyetine el konulan sürücü hakkında TCK 179/2 (Ulaşım araçlarını kişilerin hayat, sağlık veya malvarlığı açısından tehlikeli olabilecek şekilde sevk ve idare eden kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır) maddesinden de işlem yapıldı.

SAKARYA'DA 18 EKİM'DE DE EŞİNE RASTLANMADIK BİR MAGANDALIK YAŞANMIŞTI...

İŞTE O İLGİNÇ HABERİN LİNKİ...

http://www.habervitrini.com/dugune-kurtlar-vadisi-muzigi-ile-gelen-grup-havaya-ates-ederek-taki-taktilar/1051354

 

Güncellenme Tarihi : 29.10.2021 23:21

İLGİLİ HABERLER