Spor
  • 12.7.2009 16:50

MAGATH TÜRK FUTBOLCUYA 6 DAKİKA TAHAMMÜL EDEBİLDİ!

Schalke 04 Teknik Direktörü Felix Magath, Twente maçının ikinci yarısı başlarken sahaya sürdüğü Emin Yalın'ı, 51. dakikada oyundan çıkardı. Magath, gazetecilerin konuya ilişkin sorusunuysa, "Ona da şükretsin" havasında yanıtladı.

Schalke 04'ün yeni teknik direktörü Felix Magath, nasıl bir hoca olduğunu oyuncularına kısa sürede gösterecek gibi görünüyor. Magath, oyuna sonradan aldığı gurbetçi Emin Yalın'a yalnızca 6 dakika tahammül ederek, Alman basınını şaşırttı.

Schalke'nin Twente'yle oynadığı ve 0-0 sonuçlanan hazırlık karşılaşmasının ikinci yarısı başlarken oyuna 20 yaşındaki Türk orta saha oyuncusu Emin Yalın'ı süren Magath, futbolcusunun kötü performansını izlemeye uzun süre dayanamayarak, Emin'i maçın 51. dakikasında oyundan çıkardı. Yalnızca 6 dakika oynama fırsatı verilen Emin'in, oyundan çıkarken şaşkınlığını gizlemediği de görüldü.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının konuya ilişkin sorularını yanıtlayan tecrübeli çalıştırıcı, "Yalın 6 dakika oynadı. Bu, sahada hiç yeralmayan bazı takım arkadaşlarından daha çok oynadığını gösteriyor. Kaldı ki oyunda kaldığı süre için daha ziyade şükretmeli" şeklinde konuştu.

Anlaşılan o ki, Emin Yalın başta olmak üzere tüm Schalkeli futbolcular, bu sezon Felix Magath disiplinine ayak uydurmak için bir hayli efor sarfetmek zorunda kalacaklar.

Goal.com

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:18

İLGİLİ HABERLER