Medya
  • 29.7.2008 07:51

M.ALİ ERBİL CANLI YAYINDA TİTREYEREK AĞLADI!..

Kanal 1’de ekrana gelen Çarkıfelek yarışmasının bu akşam canlı yayınlanan bölümünde şovmen Mehmet Ali Erbil, Güngören’de yaşanan bombalı saldırılarda 4’ü çocuk 17 vatandaşımızın can vermesinin üzüntüsünü izleyenlerle paylaştı.
Terörü lanetleyen Mehmet Ali Erbil, "Gerçekten bugün millet olarak yastayız. Bu acı hepimizin acısı, insana yönelik bu alçakca saldırı hiçbir amaca hizmet edemez. Dünyanın en günah şeyi insan canına kastetmek. Ama biz çok büyük bir devletiz. Birlik, beraberliğimizi hiçbir şey bozamaz. Ne yapsalar bozamazlar" diye konuştu.
NUTKU TUTULDU
Bir ara söyleyecek söz bulamayan ve nutku tutulan Mehmet Ali Erbil, gözyaşlarına da hakim olamadı.
Erbil’in yaklaşık 30 saniye sessiz kaldığı ve gözyaşı döktüğü o anlarda titrediği de dikkatlerden kaçmadı.
"Belki de beni ilk defa böyle ağlarken görüyorsunuz, ama maalesef ki program yapmak zorundayız. Yaşam devam ediyor, bunlara bu fırsatı vermemek gerekiyor" diye konuşan Erbil, bu sözleriyle eğlence programını neden sürdürdüğüne açıklama getirmiş oldu.
HERKESİN MERAK ETTİĞİ SORUYU SORDU
Erbil, sorduğu şu soru ile izleyenlerin düşüncelerine tercüman oldu: "Neden bütün bu oyunlar Türkiye’de oynanıyor? İşte düşünülmesi gereken bence bu."
Mehmet Ali Erbil, bu duygusal sahnelerin ardından esprilerine devam ederek, ekranları başındakilere keyifli anlar yaşatmak için çaba harcadı.
KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 07:30

İLGİLİ HABERLER