Spor
  • 24.1.2023 13:29

Manchester United taraftarları Wout Weghorst için ateş püskürdü!

Futbolun beşiği İngiltere'de 21. hafta maçları oynanıyor. Haftanın en önemli maçında lider Arsenal, sahasında bu sezon tek yenilgisini aldığı Manchester United'ı ağırladı. Tam 5 gole sahne olan dev mücadele, futbolseverler için nefes kesici bir 90 dakikaya sahne oldu. 90+'da gelen golle sahadan 3-2 galibiyetle ayrılan Arsenal, Premier Lig'de liderliğini perçinledi. Öte yandan devre arasında Beşiktaş'tan Manchester United'a transfer olan Wout Weghorst, taraftarların hedefindeki isim oldu. İşte son dakika haberinin detayları…

İngiltere Premier Lig'in 21. haftasında Arsenal ile Manchester United karşı karşıya geldi. Emirates'te oynanan müthiş mücadeleyi ev sahibi Arsenal, 3-2'lik skorla kazandı.Manchester United, 17. dakikada Marcus Rashford'ın golüyle öne geçti. Arsenal, 24. dakikada genç golcüsü Edward Nketiah ile eşitliği sağladı.

WEGHORST'A ATEŞ PÜSKÜRDÜLER

Sezon başında Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Hollandalı golcü Wout Weghorst, devre arasında Manchester United'ın yolunu tutmuştu.Bu transfer sebebiyle çokça eleştirilen yıldız oyuncu, Manchester United kariyerine de iyi başlayamadı.Arsenal maçına ilk 11'de başlayan Weghorst, 90 dakika sahada kalmasına rağmen gol pozisyonuna girmeyi başaramadı.Maç boyunca şutu olmayan Weghorst, defansif aksiyonlarda da yetersiz kaldı. İngiliz taraftarlar ise Weghorst'u hedefine aldı.

İŞTE YAPILAN BAZI YORUMLAR…

Wout Weghorst, bir 9 numara olmasına rağmen hiç gol girişiminde bulunamadı.

Weghorst takımın yakınında olmamalı, işe yaramaz bir oyuncu.

Weghorst, çok kötü değil ancak büyük bir hayal kırıklığı

Weghorst, her zaman yaptığı şeyi yapıyor. Sahada bir hayalet gibiydi.

Güncellenme Tarihi : 24.1.2023 13:35

İLGİLİ HABERLER