Spor
  • 22.1.2014 21:56

Mancini Aydın Yılmaz ve Burak Yılmaz'a üzüldü

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, ve Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu maçın ardından basın toplantısında konuştu.
 

Ziraat Türkiye Kupası grup karşılaşmasında Elazığspor kendi saha ve seyircisi önünde Galatasaray’ı 1-0 mağlup etti.
Maçına ardından düzenlenen basın toplantısına konuşan Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, maçta sakatlanan sarı-kırmızılı oyuncu Aydın Yılmaz'a geçmiş olsun dileklerini iletti.
"Keşke maçı kaybetseydik de sakatlık olmasaydı" diyen Saraloğlu, "Ziraat Türkiye Kupası önemli bir organizasyon. Bunun daha önem kazanması için tam takım olarak çıktık. Değer vermesek hiçbir oyuncumuzu risk etmezdik. Biz önem veriyoruz ancak aynı anlayışı gösteremeyenler de var. Daha dikkatli olmalarını ağabeyleri olarak tavsiye ediyorum. Maça dönecek olursak; kontrol bizdeydi. Oyunu daha önceden koparabilirdik ancak son vuruşları yapamadık. Maçı kazandığımız için memnunuz" şeklinde konuştu.
Elazığsporlu futbolcu Mehmet Nas ise sakatlanan Aydın Yılmaz'a geçmiş olsun dileklerini iletti ve galibiyetten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.
Takımın kalecisi Ivesa da sakatlık yaşayan rakibine geçmiş olsun dileğinde bulunarak, güzel bir oyun ortaya koyduklarını ve iyi mücadele ettiklerini anlattı.

GALATASARAY CEPHESİ
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, oyuncusu Aydın Yılmaz'ın sakatlanmasından dolayı son derece üzgün olduğunu vurguladı.
Oynadıkları sahanın her oyuncu için tehlikeli olduğunu kaydeden Mancini, "Diğer taraftan bugün çok çok iyi oynamadık. Rakibimiz bizden daha fazla pozisyona girdi ve sonradan da gol attı" ifadelerini kullandı.
Bir gazetecinin Burak Yılmaz'ın kırmızı kart gördükten sonra taraftarlarla girdiği polemik hakkında neler düşündüğü sorulmasının üzerine Mancini, "Baktığımız zaman hak etmediği bir kart gördü. Yan hakeme küfür etti diye bir şey söylendi ama oyuncum da bana böyle bir şey olmadığını söyledi. Hak edilmeyen bir kart böyle bir şeye neden olmuş olabilir" şeklinde cevap verdi.
Galatasaray'ın yeni transferi ve ilk resmi maçına çıkan Umut Gündoğan ise takım arkadaşı Aydın'ın sakatlığının kendilerini çok üzdüğünü ve geçmiş olsun dileklerini ilettiğini belirterek, mağlup olduklarını ancak gelecek maçlarda galibiyet için mücadele edeceklerini kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:17

İLGİLİ HABERLER