Spor
  • 24.1.2014 00:30

Mancini'den Fenerbahçe'yi çıldırtacak Kevin Kamp hamlesi

Ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe bu kez yıldız futbolcu için birbirlerine rakip oldular.

Ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe bu kez yıldız futbolcu için karşı karşıya geldi.

Şampiyonluk için büyük bir rekabet içerisinde olan Galatasaray ve Fenerbahçe bu sefer yıldız futbolcu için müthiş bir yarışa girdi.

Bu sezon hem ligde hem de Avrupa'da adından çokça söz ettiren Salzburg'un kanat oyuncusu Kevin Kampl'ın menajeri Michael Ruhnau oyuncusunun transferi konusunda Eurosport.com Türkiye İstihbarat Şefi Alper Aslan'a ses getirecek açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal'ın transfer listesinin en başında bulunan Kampl için şu sıralarda Türkiye'de bulunan menajer Ruhnau şunları söyledi;

Kampl için bir çok teklif alıyoruz. Fenerbahçe'de oyuncuma ilgi gösteren kulüplerin başında geliyor. Kampl'ın transferi konusunda Fenerbahçe ile görüşecektik ancak şuan Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durumdan dolayı bu görüşme gerçekleşemedi.

Mancini istedi
Kampl için transfer döneminin başında Galatasaray oyuncuma teklif yaptı Mancini Kampl'ı istedi ancak onlarda yabancı sınırına takıldılar. Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın Kampl için istekli olduğunu söyleyebilirim.

Meireles giderse gerçekleşme ihtimali var
Son olarak İngiltere'den West Ham United'ın talip olduğu Fenerbahçeli Raul Meireles'in takımdan ayrılmasıyla birlikte Kampl için Fenerbahçe'nin Salzburg'a transfer teklifinde bulunabileceği gelen bilgiler arasında. Fenerbahçe yönetiminin bu transferi gerçekleştirerek camianın üzerindeki kara bulutları dağıtmak istediği de gelen bilgiler arasında.
  

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:15

İLGİLİ HABERLER