Gündem
  • 26.2.2005 02:15

MANKENLER ARASINDA 'ÖRNEK EĞRETİ GELİN' DAVASI!..

Manken Çağla Şikel, kendisi hakkında ‘Türkiye’nin en iyi örnek eğreti gelinlerinden biri’ diyen meslektaşı Nilay Dorsa aleyhine 7 bin YTL’lik manevi tazminat davası açtı. Tanınmış mankenlerden Çağla Şikel’in avukatı Maksut Yaşar, müvekkili hakkında ‘Türkiye’nin en iyi örnek eğreti gelinlerinden biri’ diyen manken Nilay Dorsa aleyhine tazminat davası açtıklarını söyledi.

Avukat Yaşar, dava dilekçesinde, Dorsa’nın müvekkilinin onur, şeref, saygınlık ve ahlaki değerlerine, kişilik haklarına açıkça saldırdığını iddia ederek şöyle dedi:

‘Davalı, sürekli Çağla Şikel hakkında asılsız iddialarda bulunuyor. Son olarak Çağla Şikel’in Türkiye’nin en iyi örnek eğreti gelinlerinden biri olduğunu, her gün değişik playboylarla birlikte olup prim yaptığını, bu tür ilişkilerde antrenmanlı olduğunu söyledi. Müvekkilim kamuoyunda sevilen ve takdir edilen bir sanatçıdır. Nilay Dorsa’nın ithamları nedeniyle kendisi ve ailesi çok üzüldü. Nilay Dorsa’nın alışkanlık haline getirdiği bu iddiaları nedeniyle Çağla Şikel’in psikolojisi bozuldu. Dorsa’nın asıl amacı müvekkilimle uğraşarak gündemde kalmaktır.’ 

Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:10

İLGİLİ HABERLER