BUENOS AİRES - Arjantin'in unutulmaz futbolcusu Diego Maradona, ''2000'de FIFA'nın internette yaptığı bir ankette ben dünyanın en iyisi seçilmiştim'' diyerek, 3 kez dünya şampiyonu olan Pele'ye takıldı.
FIFA'nın internetteki sitesindeki yayımlanan mülakatında Maradona, ''Ben, ondan daha iyi değilim. Önemli olan, insanların oylama yapması ve onun ikinci olması. Bunu benim üzerimden asla çıkaramayacaklar'' ifadesini kullandı.
Maradona, Pele'ye, ''Ben, 10 yıl Avrupa'da futbol oynadım, Pele ise sadece Güney Amerika'da oynadı. Tamam o birçok dünya kupası kazandı. Ama Avrupa'da oynamak başka şey'' diyerek laf atmayı sürdürdü.
Maradona, halen Arjantin Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapıyor.
MARADONA PELE'YE BÖYLE TAKILDI

Hızlı Özet
“Maradona, ''2000'de FIFA'nın internette yaptığı bir ankette ben dünyanın en iyisi seçilmiştim'' diyerek, 3 kez dünya şampiyonu olan Pele'ye takıldı.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Lucas Torreira'dan öz eleştiri: Hakem hatalarına değil, düzeltmemiz gerekenlere odaklanmalıyız
Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira, Sporting maçının ardından açıklamalarda bulundu. Hakem hatalarını bahane etmeyeceğini söyleyen Uruguaylı orta saha,

Galatasaray'ın Avrupa'da deplasmanda yüzü gülmüyor
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında konuk olduğu Portekiz temsilcisi Sporting'e öne geçtiği maçta 3-1 yenildi.

Galatasaraylı futbolcu Rafael Leao, oyuna girer girmez hayatının şokunu yaşadı
Galatasaray’ın Portekizli yıldızı Rafael Leao, UEFA Şampiyonlar Ligi ilk haftasında altyapısından yetiştiği eski takımı Sporting’e karşı mücadele etti.

Okan Buruk'tan Sporting maçı hakemine ağır tepki
UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında Portekiz temsilcisi Sporting’e konuk olan Galatasaray, zorlu mücadelede gergin anlar yaşadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi ekibin kazandığı penaltı kararı sahada tansiyonu bir anda yükseltti.